En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jiinki

Allt kring Jiinki... & lite till

Kort och gott om Jiinki:
Hon är en chilisvenne som försöker sprida glädje. Hon avskyr höjder och fötter. Men lever för chips och chailatte. Hon inte så förtjust i tjejer, bara hennes. Ganska kräsen när det gäller mat och killar så med andra ord så är hon singel och oftast hungrig. Hon är 173 centimeter lång, vikten är sekretessbelagd. Hon spelar BJ och får lön. Hennes axel är som gjord för de ledsna. Hon byter ofta frisyr och när hon har mens ska man helst inte va i hennes närhet men annars är hon jätte snäll : )

Det finns en kille som Jiinki tkr om.
Han är alltid så snäll mot henne.
Jimi heter han.
Se vilken fin kärleksgåva hon fick för en liten stund sen :)

Skrivet av jiinki, 2008-10-02

Visa hela (0 kommentarer)

*Det går inte...Nej! Hon är för trött och blir strax förflyttat till drömmarna. Kombajodi väntar på henne vid porten. Tiden är inne...

God natt!*

Skrivet av jiinki, 2008-10-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har bara en sak att säga....& det är.... FOREAAAL!!!

Skrivet av jiinki, 2008-09-26

Visa hela (1 kommentar)

Jaa hon gick ut igår, trots att hon bara hade fått tre timmars skönhetssömn och trots att hon kämpat på Partaj i 7 timmar.. Men är hon en partypingla (Alkoholist) så är hon.

Cirka 23.30 står maffian utanför Lippan alla olika mkt påverkade av slushie puppiesarna..."Heeeeeeeeeeeej Heikki Peikki!! Det shtååer Jesshica+ 9 på listaaaan"
Jackorna hängde i garderoben och DJ Kiel va på plats för att tillfredsställa folkets fula och fina öron. Maffian hamnar driekt på dansgolvet, förutom Jiinki och Joyce.... de hittade sina platser vid baren där de bekantade sig med fiskaren... As usual.
Tack vare alla vinglande mingelrundor splittras dom och hamnar hejvilt på olika platser.
Joyce - Vip-hyllan
Sandra - Viphyllan
Jessica - BJ-bordet/rökrummet/baren
Lilo - Rökrummet
Natalie - Dansgolvet, framför Dj-Kiel så hon kan hylla.

Resten var borta...

Jiinki hade kul igår. Hon va överallt och ingenstans. Hon drack dock lite mkt och mår inte så jätte bra idag. Men...

Skrivet av jiinki, 2008-09-26

Visa hela (0 kommentarer)

Idag samlades ngr av bitcharna för att...dansa dansa dansa :)

Skrivet av jiinki, 2008-09-24

Visa hela (0 kommentarer)

Det har gått ngr dagar sen jag skrev sist. Vet inte vad jag skylla på men vi kan låtsas att jag har varit superupptagen. Jaadu, vad har hänt? Lördagen va kul. Den bestod av fika, jobb och milshake på MCdonken klockan 4 på natten, som va Karros busiga påhitt.

Söndagen va chill med myspys hos Liilo och måndagen va sorglig. Jag och Nato åkte till uddevalla för att gå på begravning. Ngt som jag verkligen inte klarar av. Begravningen va fin men hemsk. Riktigt sorligt att alla gamla vänner och folk man känner samlas och ses vid ett sådant tllfälle..

Kärlek till Vittors familj. Descanse en paz(L)

Skrivet av jiinki, 2008-09-24

Visa hela (0 kommentarer)

Du vet den där Jiinki? Hon som inte gör så mkt mer än att fika och deala kort på Lippan? Aa, exakt! Hon vill tillägna detta inlägg till sin väldigt kära & köta coca-cola-beroende vän Nato.

Jiinki får vibbar av att Nato är i behov av uppmuntran så därför vill hon att Nato ska titta på denna bild sedan sluta sina ögon och tänka tillbaka på den fina stunden hon och WC hade i vårt fina grannland.

He's the one who's workin whit 9 inches of chocolate just for you Nato ;)

//Jiinki

Skrivet av jiinki, 2008-09-20

Visa hela (1 kommentar)

Den 17 september 1988 va en väldigt speciell dag. En pojke vid namn Ejmen föddes och än idag, 20 år senare fortsätter han att förgylla människors tråkiga vardag med sin skönhet.

Vi vill ge dagens födelsedags ros till dig ejmen och dagens bukett till storken som tog dig till denna värld!

Grattiiiiiiiiiiiiis älsklingspälskling! (K)

Vi vill även utbringa en skål för alla mobiler och abonnemang du säljer åt Telia på Torp köpcentrum! Vad hade Telia gjort utan dig?

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

//Jiinki&Nato

Skrivet av jiinki, 2008-09-17

Visa hela (4 kommentarer)