En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jiinki

Allt kring Jiinki... & lite till

FOREAAAL!

Jaa hon gick ut igår, trots att hon bara hade fått tre timmars skönhetssömn och trots att hon kämpat på Partaj i 7 timmar.. Men är hon en partypingla (Alkoholist) så är hon.

Cirka 23.30 står maffian utanför Lippan alla olika mkt påverkade av slushie puppiesarna..."Heeeeeeeeeeeej Heikki Peikki!! Det shtååer Jesshica+ 9 på listaaaan"
Jackorna hängde i garderoben och DJ Kiel va på plats för att tillfredsställa folkets fula och fina öron. Maffian hamnar driekt på dansgolvet, förutom Jiinki och Joyce.... de hittade sina platser vid baren där de bekantade sig med fiskaren... As usual.
Tack vare alla vinglande mingelrundor splittras dom och hamnar hejvilt på olika platser.
Joyce - Vip-hyllan
Sandra - Viphyllan
Jessica - BJ-bordet/rökrummet/baren
Lilo - Rökrummet
Natalie - Dansgolvet, framför Dj-Kiel så hon kan hylla.

Resten var borta...

Jiinki hade kul igår. Hon va överallt och ingenstans. Hon drack dock lite mkt och mår inte så jätte bra idag. Men så brukar det bli. Hon fick börja sin dag med att kolla igenom sin mobil för att se att hon inte skickat iväg ngr pinsamma sms eller ringt & fyllebabblat. Hon fick även fråga runt ifall hon gjorde eller sa ngt pinsamt under kvällens gång. Denna gången va det lungt, men det är inte alltid hon är ångestfri dagen efter en utekväll.

Pontus var rädd..Så Jiinki fick ta hand om honom

Skrivet av jiinki, 2008-09-26 19:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?