En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jiinki

Allt kring Jiinki... & lite till

Kort och gott om Jiinki:
Hon är en chilisvenne som försöker sprida glädje. Hon avskyr höjder och fötter. Men lever för chips och chailatte. Hon inte så förtjust i tjejer, bara hennes. Ganska kräsen när det gäller mat och killar så med andra ord så är hon singel och oftast hungrig. Hon är 173 centimeter lång, vikten är sekretessbelagd. Hon spelar BJ och får lön. Hennes axel är som gjord för de ledsna. Hon byter ofta frisyr och när hon har mens ska man helst inte va i hennes närhet men annars är hon jätte snäll : )

Jag har fått en del arga blickar sen mitt första inlägg. Att jag kallade mina bitchar för bitchar va inget de uppskattade.. Sanningen kan va hård ibland. Så numera tänker jag tråkigt nog kalla dem efter deras namn :) .... Happy now?

Idaaaaaaaaaaaaaag.. har jag fikat :) Med Lilo (den rökande bitchen), hennes pojkvän Yonas och KarroParro tittade även förbi en snabbis. Det va mysigt och det va i princip det enda jag gjort idag. Intressant? Njae. Anyway! ...Maria har gått haribe!!

Har inte så mkt mer att skriva om förutom att Laine och Blerim är sötast på denna jord! Puss på er mina små gullungar (K)

Hej Hopp!

//Jiinki

Skrivet av jiinki, 2008-09-17

Visa hela (0 kommentarer)

....som man oftast såg med ett leende på läpparna. Jiinki kallades hon och oftast syntes hon till med sina bitches när de antingen satt babblandes med varsin chailatte i handen (förutom en bitch som konstigt nog alltid drack coca cola) på ngt café eller onyktra, fnittriga och dansglada på ngn klubb.
De såg alltid ut att ha så kul men en utav bitcharna brukade alltid komma bort, hon besökte andra klubbar, lekte vakt, hängde i baren och ja.. hon strossa helt enkelt runt för sig själv. Varför hon alltid gick iväg ensam kommer förevigt att va ett mysterium...

De kvällarna de tyvärr inte vistades bland folk satt de hemma hos en bitch och tittade på film efter ett 3 timmars-beslutsångest-besök på Videomix. Deras filmkvällar var alltid lika förutsägbara. Ledaren Jiinki hade hand om chipsen, colan var vid cocacola-missbrukar-bitchen, I'm-so-loooonely-bitchen ber alla bitchar att hålla käften, bitchen-med-puppy-eyes vi är hos vill ha rökpaus var tionde minut och mes-bitchen är...

Skrivet av jiinki, 2008-09-17

Visa hela (6 kommentarer)