En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jingyang

CaRpE DiEm..

"Att alltid vara en
smula barn är
att verkligt vara vuxen"

"Livet är det som händer medan
du gör upp andra planer."

"Den som inte gör några misstag, gör oftast ingenting alls"

"Utveckling är det naturliga tillståndet"

"Ett vänligt ord idag, kan bära frukt imorgon"

"De säger att tiden läker alla sår, det tror inte jag.
därimot har jag lärt mig att det slutar blöda förr eller senare,
men ärren finns alltid kvar. Alltid,alltid "

"Världen är alldeles för farlig att leva i, inte på grund av de människor som gör det onda, men på grund av de människor som står bredvid och låter dem göra det."


Jag känner mig jämt så stressad nu för tiden ofta över framtiden.. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv..

Just nu går jag och läser till undersköterska på komvux och den 1 juni ska jag flytta hemifrån.. Jag längtar verkligen till att få något eget men ändå känns det väldigt skrämmande att behöva bo och ta alla beslut själv..

Jag har bott hemma med min mamma och vi har väl inte kommit så bra överrens så det ska bli skönt att komma bort från alla gräl vi haft, men jag tror ändå att jag kommer sakna det..

Skolan går just nu både upp och ner.. Vi har mycket redovisningar nu och det tycker jag inte alls om utan brukar mest hoppa över dem för jag kan inte stå inför klassen och prata.. Det funkar bara inte.. Jag har kanon bara lärare och jag trivs i skolan men just det där att prata inför andra har aldrig varit min grej.. Jag har väldiga problem med sånna här situationer och det är inte lätt.. Det är som en rädsla för mej..

Jag går hos en kurator som...

Skrivet av jingyang, 2008-05-12

Visa hela (0 kommentarer)

Livet är bara så jobbigt just nu. Alla bara tjatar på mig, jag orkar inte mer. Om livet inte blir bättre snart vet jag inte ifall jag vill leva vidare. Jag vill bara lägga mig ner någon stans och aldrig mer vakna upp till detta liv. Kan ingen förstå det? Jag är ett barn som aldrig skulle blivit född hit till denna värld. Det enda jag gör här är att vara ett stort problem.

...Varför ska livet vara så jävligt... Det sägs ju att tonårstiden är den bästa tiden i ens liv men det kan jag inte riktigt påstå...
Det är bara en massa besvär och ser man inte ut som en jävla barbie så är man inte omtyckt mer...

Inte ens en bra moster kan jag vara till lilla Julia..

Åh för detta liv!!

/// Jingyang!

Skrivet av jingyang, 2007-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Idag fick jag äntligen se mitt syskon barn för första gången lilla Julia. Gud vad liten och söt hon är. Hon är den gulligaste ungen jag sett. Det är så kul att ha blivit moster.. Nyfödda barn är bara så gulliga och söta. Det går inte att beskriva den känslan av att ha blivit moster och äntligen fått hålla detta lilla knyte...

Ha de bra.. hälsninagr Jingyang..

Skrivet av jingyang, 2007-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

Idag den 6 Januari har jag blivit moster till en liten flicka på 4370 gram..
Åh vad glad jag är.. Äntligen har hon kommit..
Det går inte att beskriva hur glad jag är att äntligen få bli moster.. Äntligen får vi lite barn i familjen..

Ha de bra alla där ute hälsningar från moster Linnea.

Skrivet av jingyang, 2007-01-06

Visa hela (2 kommentarer)

Livet!!

Livet känns så ut och in.. Jag trodde det skulle vara trevligt att vara tonåring men det är bara en massa besvär.. Alla bara klagar och snackar skit.. Om alla bara slutade snacka en sån jävla massa skit kanske livet vore lite lättare att leva.. De snackar om sånt de egentligen inte vet någonting om.. Det är så fegt att snacka skit bakom ens rygg.. Varför kan inte alla bara vara ärliga och säga som det är istället för att man ska få höra det från någon annan.. Åh, vad jag hatar när folk snackar om saker de inte vet något om.. Snälla snacka bara ifall du vet fakta.. Då slipper du såra så många andra...
Ha de bra, kramar..

Hälsningar// Jingyang

Skrivet av jingyang, 2006-12-28

Visa hela (4 kommentarer)

SkÖnT aTt JuLeN äR öVeR!!

Det är faktiskt skönt att julen är över. Snart börjar skolan igen och allt blir som vanligt igen.. Ska jag vara ärlig så längtar jag tills skolan börjar igen. Det är så tråkigt att inte ha något att göra. Jag tycker om våran skola så mycket att jag längtar dit, fast vissa i personalen kunde man skippa..
Ja men det ska iallfall bli skönt att börja skolan och allt återgår till det vanliga igen.. Efter sommaren har man ingen skola att gå till, vad ska man egentligen göra då?!? Man får väl söka jobb tror jag.. Men helst av allt skulle jag vilja komma in på högskolan och läsa till socionom.. Det är min dröm att en dag jobba som socionom.. Jag vill bli det för att jag tycker så mycket om att hjälpa andra människor som har det svårt och speciellt ungodmar.. Jag själv har fått underbar hjälp från olika människor när jag har haft det svårt och nu vill jag göra något för de ungomar som kommer...

Ja men ni får ha de så bra.. Puss och...

Skrivet av jingyang, 2006-12-27

Visa hela (1 kommentar)

UlLaReD!!

Jag var i Ullared igår.. Det var inte alls mycket folk där, det var jätte skönt måste jag säga.. Det var himla trevligt.. Kunde fixa de sista julklapparna till idag.. Handlade en hel del saker.. Både julklappar och saker till mig själv. Alltså det är så himla kul i Ullared.. Dit måste ni bara åka ifall ni inte varit där.. Men det var lite jobbigt att gå upp på morgonen eftersom jag kom hem vid ca 03:45 efter att ha varit på huset i Fredags.. Jag gick upp klockan 06:00, trodde jag skulle dö. Det värkte i hela kroppen och jag ville bara sova.. Men Ullared kan man bara inte missa. Men det funkade rätt bra faktiskt. Det är så kul att handla i Ullared för det är så billigt så man känner sig rätt rik fast man kanske inte alls har mycket pengar. Kläder är extremt billigt där.. Det gillar jag.. Jag tycker om att ha massa kläder att byta med...

Nehe, ska väl börja fira jul nu kan jag tro.. Men ni får ha de så bra.. och en riktigt god jul..

Hälsningar//...

Skrivet av jingyang, 2006-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

HuSet i FrEdAgS!!!

Ja som sagt jag och några kompisar var på huset i fredags i jönköping, det var första gången som man fick gå ut.. Fan vad kul vi hade.. Vi dansade lite och snackade med en del killar.. En del killar var bara för mycket men andra kunde vara hur trevliga som helst.. Ja det måste vi göra om igen snart!!
Innan vi gick in på huset skulle vi dricka champange för vi skulle fira att jag fyllt 18 och att min kompis slutat skolan, men det värsta va att vi inte fick upp den jävla flaskan.. Vi kollade om Aml va hemma och det var hon.. Vi står där i hennes trappuppgång så kommer hennes man fan vad pinsamt, sen vågade vi ju inte gå in och fråga henne ifall hon kunde öppna den.. Hon skulle tro att vi var fulla men vi hade inte druckit nåt då.. Åh, vi skulle ringt på hennes dörr direkt när vi kom inte väntat då hade Aml varit hemma själv och då hade det inte varit så himla pinsamt..
Vi kollade också ifall Bäcken va hemma men det var väldigt mörkt i fönsterna. Vi...

Skrivet av jingyang, 2006-12-24

Visa hela (0 kommentarer)