En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hejåhå

lite halvfabrikat sådär .

Skriver min andra blogg ungefär bara några minuter efter min första, jag kan ju inte sluta bara sissådär. Nej, det går icke för sig!

Sitter och funderar lite över om jag ska leka lite hemlighetsfull, eller bara spy ut mitt halvfabrikata liv över alla som kommer i min väg, vilket du verkar ha gjort, eftersom att du läser det här. Lång mening. Andas nu .

Jag ställer in mig på något mitt emellan, vi får se hur det artar sig. Ja, på tal om art så gillar jag konst på de flesta från de ruskiga till de sockersöta sätt. Konst i foton, musiken, teckningar, målningar, skulpturer, design och blablablabla. blabla. Livskonstnärer är hemskt intressanta också, jag är nog ingen sådan. Jag tror jag bryter ner mitt liv istället, ord för ord av en himlans massa ord-diarré. Men det kan ju också vara kul .

Tihi. Ska nog ta och skriva en till blogg snart igen, men nu får det vara slut på denna !

Kan bara nämna att . .
tonersomförtillfälletetsatsigfastiminIQ-knöl: Lars...

Skrivet av jolin, 2007-02-18

Visa hela (0 kommentarer)

. . och nu när man har varit på avvänjning från lunarstorm och det är lite väl tomt på vintervila så känns det som att det är dags att börja blogga. Det kliar lite i fingrarna ibland..det är inte eksem, fast då borde det kanske klia utanpå fingrarna. SAK SAMMA, tycker ni ska välkomna mig nu :) hej hej :*

Skrivet av jolin, 2007-02-18

Visa hela (0 kommentarer)