En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jooohanna

Jahanna

right now

för det första: ge mig sommar!
för det andra: ge mig honom!

i helgen var det skogsröjarträff, helskoj! jag hade väl räknat med att det skulle vara typ 20 pers där, men icke. 50 stycken tror jag faktist att vi vart tillslut! michaela o maria var där också :) först var det stadsol, jag o marie körde lite egna alternativ eftersom hon hade håll och jag hade nålar i revbenen. sen skulle vi gå ner till ica pch köpa godis, och vi stannade varje gång vi såg en människa och frågade om dom visste vart ica maxi låg, jaa flera kilomter bort svarade dom. jaha, men so what vi gick vidare. en gubbe frågade vi typ 3 ggr, varav en gång vi frågade om vi fick lifta. vi hittade till ica tillslut, men inte till ica maxi utan ica domnarvet, <3<3<3 haha^^ när vi kom tbx hade dom andra kört igång nåt frågespel, och vi hoppade in. jag och michaela fuskade hela tiden.
på eftermiddagen var det indoor o-sprint, huur kul som helst! vi körde nån slags hinderbana och nåt som hette nian också, aaaah älska!
på kvällen sjöng jag o michaela singstar och var bäst nästan hela tiden;)
vi sov inte mkt, nästa dag var det poker-ol, sen åkte jag,frida&marie till kupolen och sen åkte vi hem. på onsdag ska vi till stora tuna för att prata gotlandsterräng,

that's it.

Skrivet av jooohanna, 2007-03-19 18:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?