En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

melodifestivalen är slut, finally.
andreas johnson vann inte iår och inte förra året heller. men han är bäst!
det är helg och det är skönt. idag var det tävling, säsongens sista i guess. sötomarie och sötoerika var där:)
nästa helg, nästa helg då får jag träffa alla underbara orienterare igen, hoppas jag! :)

tack hej

Skrivet av jooohanna, 2007-03-10

Visa hela (1 kommentar)

veckans bästa:
måndag: v
tisdag : v
onsdag : v
torsdag : v
fredag : v


Gwen Stefani - The sweet escape

Skrivet av jooohanna, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

första söndagen i mars, vasaloppssöndagen!
gick faktiskt upp till 8 för att kolla på starten, jag vill oooockså åka. det ser så kul ut!! jag hade lite funderingar på att gå upp och kolla på vm femmilen, men den började kvart över fem så det blev inget av med det. satt så gott som klistrad framför tv:n till målgången, jag hejade på Jerry Ahrlin. men han kom tvåa igen, och oskar svärd var bra. fick världens längtan till kortvasan, skejtvasan och förhoppningsvis stafettvasan nästa år :)

sportlovet har vart som vanligt, börjat bra träningsmässigt och sen slutat med att jag är sjuk. feber i torsdags och sen förkyld. AAAAAAAAAARGH! imorgon ska jag träna igen, och nu är jag taggad till 1000 vill jag lova! synd bara att det brukar försvinna lika snabbt som det kommer... ehh.
oh just det, jag är numera brunett!
på onsdag är det sista chansen att få möta frida i en serieskidtävling. sen är det pjäxloppet på lördag, måste ju åka dit och försvara min seger från...

Skrivet av jooohanna, 2007-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

kortvasan, I just love it, i alla väder! i år var det snösnösnö och det gick tungt, men so what? det är ju så roligt!!!
men jobbigt var det, jag hade ont precis överallt när jag svängde in på upploppet. men då kan man ju inte lägga av, kämpa på och så i mål. bara stå där och känna hur ont man har. aja whatever, det går alltid över förr eller senare. funderar på att åka skejtvasan nu också, när jag ändå är igång men inget bestämt.
när jag blir tillräckligt gammal för att få åka alla loppen, då ska jag köra hela veckan hade jag tänkt. men no promises. jag ska göra tjejklassikern också, mahah. (säger man göra tjejklassikern?) köra kanske det heter. ääh. jag vet inte ens vad det går ut på, såååå det blir en utmaning;)


<3

snart är det vinterfestival här, lite småtöntigt hallå VINTERFESTIVAL i leksand... haha, men det är iaf skicross bana i gropen och det är ju kul. kul också med alla som kommer dit...

Skrivet av jooohanna, 2007-02-25

Visa hela (2 kommentarer)

23/2, då är det kortvasan! 23/2 är IMORGON! kortvasan, I just love it!
sköönt med lov en dag innan alla andra också, hahahaaa jag får ha det bra i spåren, dom får ha det bra i skolan. undrar vem som har det bäst?? egoooo :D

nån dag nästa vecka åker jag till rättvik, till mina skidofavoriter erika&marie! dom ska få äran att färga mitt hår, men det vet dom inte om än haha. men jag träffar dom redan imorgon ju, iiiiiiih.

sum 41

Skrivet av jooohanna, 2007-02-22

Visa hela (0 kommentarer)

usm , inte långt kvar!
har vart hemma och vilat i två dagar nu, jätteskönt och välbehövligt. var nog helt slutkörd i tisdags. lite feber har jag haft också, men det var inte så farligt och det ska inte få stoppa mig i helgen!
2 dagar med dalagänget, och det bästa, två dagar med erika och marie! :D

efter usm är det bara 5 dagar kvar till kortvasan, huuuuuur kul som helst!!!

Skrivet av jooohanna, 2007-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

lång tid, mycket som har hänt.
helgen med erika,marie och skidorientering var bäst! sm helgen också.
nästa helg är det usm, och det kommer slå allt! :D

i helgen var det konfirmationsläger, det blev kul när ludvika kom, haha ^^ sen har jag kommit på vilken kul person hanna är - hur har jag kunnat missa ?
tummen upp för fredrik , eller , kalla honom greger!

I tried to be perfect it just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong
It's hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along.

Skrivet av jooohanna, 2007-02-11

Visa hela (0 kommentarer)

okej, jag hade fel. man KAN inte glömma bort sina känslor, och man kan inte stoppa undan dom nånstans långt bort, för dom kommer tillbaka iallfall. Vare sig man vill eller inte.

Daniel Stanley came hurrying down the stairs from the first-floor flat, and flicked on the lights in the tea house. The room was cold, and he shivered as he crossed the floor of the shop, and pulled open the blinds. The sky was still dark.
The Tea House On Mulberry street.

Nu kan ingen säga att det inte är vinter, för det är 17 minus ute och massor med snö. Varför kan det aldrig vara lagom? Antingen 10 plus och regn, eller 20 minus och 1 meter snö. men det känns dumt att gnälla, nu när det äntligen har blivit vinter på riktigt.
Igår var det serieskidtävling, jag både vann och kom sist som vanligt eftersom jag ännu inte har fått nån motståndare i min klass, aargh.
I helgen har jag iaf motstånd, då ska jag skidorientera för första gången i mitt liv:D Jag , Erika & Marie - äntligen en helg...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-25

Visa hela (0 kommentarer)