En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Igår var det nog den konstigaste dagen jag har vart med om! Ibland hjälper det att bara gråta, sen mår man så himlans mycket bättre.

Idag såg jag fram emot 5.5 km nypistat på granberget, men det visade sig istället vara tre stora konstsnöhögar och lössnö bredvid spåren. Hoppas dom fixar det snart, jag vill åka skidor!
Det här med att jag tror att jag har tröttnat på orienteringen, jag vet inte vad jag ska säga om det. Men om det inte ens känns kul att vi ska till gotland en vecka på påsklovet, då bör man nog fundera på hur man ska göra.
Och så håller det som absolut inte får hända på att hända igen, men om det nu blir så så kommer det inte som en lika stor chock som förra året. Jag får nästan skylla mig själv.

so many dreams

Skrivet av jooohanna, 2007-01-20

Visa hela (1 kommentar)

Idag är allt bara skit, och jag tror att jag har tröttnat på orienteringen.
Sen så blir jag så arg på dom som tar folk förgivet. Och så blir jag ledsen för att.. nej det säger jag inte.

finally, you're
mine

not.

Skrivet av jooohanna, 2007-01-18

Visa hela (0 kommentarer)

hon är allt jag inte var och hon har allt jag inte har

" Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig"
aldrig har dom orden passat bättre in än nu.

Skrivet av jooohanna, 2007-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

..jag orkar inte skriva, men det gör jag iallafall.

äntligen har jag åkt skidor igen, och inte så lite heller. när vi kom upp var det bara 2 km spår, nu är det över 2 mil. det snöade på kvällen när vi åkte upp, bra början. den kvällen var för övrigt en av dom värsta kvällarna i mitt liv, men det är jag alldeles för trött för att skriva om nu. iallafall så när vi kom fram så satt alla andra i bastun och det var typ 30 grader varmt i stugan. så jag fick sitta där ute för mig själv och försöka vädra ut all ånga som kom från bastun. vi somnade alldeles försent, vilket minst sagt kändes dagen efter.

hemskt att gå upp, men upp måste vi och klockan 10 åkte jag skidor för första gången sen förra lördagen^^ tråkigt väder, tråkigt med klassiskt men hur kul som helst ändå. tur att vi hade teknik, för jag orkade ingenting.
men lite till orkade jag iaf, på eftermiddagen körde vi skate och det var hur kul som helst! sen efter det så var det dags att basta...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-14

Visa hela (0 kommentarer)

[ :

idag åker vi till snön!

skidor i tre dagar, myys. kul att träffa allihop igen:) ändå känns det lite som om jag inte vill åka, men det har ju sina förklaringar.. och det är en sak jag inte fattar, hur kan man ha så himla mycket saker med sig bara för tre dagar? när min väska är proppfull som kommer jag liksom på 245553 saker som jag har glömt, typ vätskebältet och det är inte litet precis. det fattas väl bara att skidfodralet spricker och att vallaboxen exploderar .. varför inte ta med såna där browniespaket så vi kan elda upp stugan också? föressten så har jag inte alls tappat bort min sälentröja, fia hade tagit hem den för hon trodde det var min! :D YES, det här kanske blir en bra helg trots allt.
annars så har jag haft en väldigt bra dag, det kan ju bara bero på en sak! jag är faktiskt så glad så jag bara vill skrika : 'DD iiiiiiiiiiiiiih, alla dagar borde vara som den här!

det ska ändå bli skönt att vara ledig imorgon, oooh jag ska tänka på er när...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-11

Visa hela (1 kommentar)

:)

Ibland är allting så extremt tråkigt!

Men just nu är allting faktiskt ganska kul! :D
I skolan brukar onsdagarna vara värst, men idag hade jag nästan en fantastiskt rolig onsdag, tro det eller ej! Framförallt tiden mellan 10 och 1. på franskan så lyssnade vi på Champs-Elysées, haha, den ska jag framföra för klubben tror jag minsann!
Sen så har jag kommit på att jag har glömt min älskade sälentröja i omklädningsrummet, buuuhu! Den som stod som nr 1 på packlistan till grönklitt, jag måste hitta den imorgon-
Imorgon ska vi tydligen ha praoredovisning på SO:n, en praoredovisning som vi tydligen har vetat om sen innan jul...? äh, dra åt skogen säger jag bara.

Föressten så är det jag som vill dra åt skogen, det är ju ändå ingen snö, så varför inte lägga in ett par stortävlingar nu? Det är väl ändå ingen idé att köra vintercup om det inte är vinter! Då kan vi lika gärna ha ett 5-dagars nu, eller hur? Men i typ.. april eller nåt ska vi till Gotland/rånäs ...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

JO PYTTSAN VA!

eey, skolan har börjat igen! ;D HAha, vet att det är jätteknäppt, men det var faktiskt kul! OOohw vad roligt det var att träffa alla igen. saknat dom som bara den! synd bara att alla i a missade idrotten när dom trodde att dom hade skridskor!
föressten så ska jag , empa,oskar & fia börja i kören! ^^ då får man nämligen vara med på lucia, hahah! Sen så är vi ju så bra på att sjunga också, jag och empa ska sjunga duett på idol :D

annars så är det ett jävla skitväder här, det typ spöregnar och blåser och jag vet inte vad! hoppas ove, bildläraren, har rätt. han trodde nämligen att det snöade norr om mora:'D och jag har fortfarande ont i halsen, mååååååååste bli frisk till grönklitt! annars får jag ligga där och plågas när dom får åka skidor. iväll får vi reda på stugindelningarna, hoppas att det bli ungdomsstuga där alla ungdomar får bo. så att det bara blir ungdomstuga för några, då blir jag arg! nu är det inte så långt kvar, men...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-09

Visa hela (1 kommentar)

Idag sov jag till halv 12, hur ska jag kunna gå upp halv 7 imorgon för att gå till skolan?
Skolan ja, det ska faktiskt bli kul. jag och fia har börjat nedräkningen, tänk så tråkigt man har haft på lovet om man har nedräkning till skolan börjar;) längtar tills jag får träffa alla igen!

jag har faktiskt inte haft så väldigt tråkigt idag, jag sov ju bort halva dagen och sen tänkte jag städa mitt rum. men då visade det sig att min lillkusin och hans mamma skulle till falu lasarett och hälsa på min lite större lillkusin som hade opererat blindtarmen. dom ringe och frågade om ellen ville med, och jag tog chansen och åkte till falun och shoppade lite. Eller, lite och lite, jag var där ganska länge. Jag hittade inte så mycket, 2 tröjor och lite andra saker som frida borde vara nyfiken på! jag hälsade också på hos kusinen, hon såg lite hängig ut, stackarn. OM 12 TIMMAR ÄR VI I SKOLAN FIA! Haha ;)
ont i halsen har jag nu också, aaaaah! men jag tänker INTE missa simningen...

Skrivet av jooohanna, 2007-01-08

Visa hela (1 kommentar)