En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Idag var det den årliga volleybollturneringen mellan Sammilsdal, Åkerö och Insjön. Vi hade inga som helst förväntningar när vi kom dit, eftersom vi inte är sådär världsbäst precis. Och somsagt, gruppspelet gick inte alls bra! Konstigt nog kom vi tvåa i våran grupp och fick spela om finalplats. Den matchen förlorade vi med TVÅ poäng, suurt. Det var match om tredjeplatsen istället och den vann vi med marginal! Vinnarna blev återigen(?) Insjön, både av tjejerna och killarna. Det bästa av allt var ändå när vi skulle hem, DET SNÖADE!!! Okej, det kom typ 0.5 cm, MEN ÄNDÅ DET SNÖÖÖÖÖÖADE!:D Dom har sprutat minst en natt på granberget nu så snart borde spåren vara åkbara igen. HÄÄÄRLIGT!!

Skrivet av jooohanna, 2006-12-19

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är det Söndag, idag är det den 17 december och idag var det frost! Helt otroligt, det var FROST och det är bara 17 december...^^
Jaja, jag måste säga att frosten kom lite olämpligt, skinkloppet var ju idag och när man vaknar och det är svinkallt ute så har man inte direkt världens lust att gå upp ur sängen.. Men det gick det också och jag ångrar inte att jag sprang eftersom det faktiskt var väldigt kul! Jag, Sandra och Frida tog den lite lättare och kortare banan, det visade sig vara ett bra val. Årets vinnare måste arrangera nästa år, och den härliga uppgiften fick sandra, men hon verkade inte speciellt glad^^ Våran plan var faktisk att komma i mål samtidigt och dela på nästa års arrangemang, men sandra kom ca 1 sekund före mig och en halv sekund före frida. Osis sandra!
Efter loppet var det gröt och prisutdelning, och jag hade den stora turen att vinna ett paket Start på lotteri..

Skrivet av jooohanna, 2006-12-17

Visa hela (1 kommentar)

16 december, ingen snö. Idag är det iallfall lite kallare, men skidorna står fortfarande så gott som orörda den här säsongen. Enda undantaget är när vi var i Bruksvallarna och när det var snö här i en vecka ungefär..
Igår var jag och Frida i Borlänge och shoppade julklappar. Jag har nog aldrig levt en onyttigare dag i hela mitt liv ;) Idag borde jag alltså träna, och det ska jag också, men jag har tröttnat tröttnat tröttnat på att springa! Jag vill åka SKIDOR!

Hetaste önskelistan just nu:
1. SNÖ
2. SNÖ
3. SNÖ
4. ÅKA SKIDOR!
5. ÅKA PÅ SKID-O LÄGER!

Skrivet av jooohanna, 2006-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Lucia, lucia, lucia. Vet ni? Det är LUCIA idag! I skolan var det lucia, på tv var det lucia, och nu är det snart luciakonsert i kyrkan. Men, lucia är trevligt så det gör inte mej nånting!
Igår var det natt-ol tempo, det var lite läskigt men mycket kul. På söndag är det skinkloppet, premiär för min del. Hur det går återstår att se.
Dags för luciakonsert,
ciao!

Skrivet av jooohanna, 2006-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Rest In Peace Oliver(F)

Skrivet av jooohanna, 2006-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

Börjar tvivla på att det kommer bli nån snö innan nästa år, vad är det här?

Skrivet av jooohanna, 2006-12-06

Visa hela (0 kommentarer)

5 december, fortfarande ingen snö. Idag hade vi nattorientering, min pannlampa slocknade innan jag hann starta^^ Tur det då, tänk om det hade slocknat mitt ute i skogen? Jag fick springa bakom sandra istället, men det var helt ok.
I helgen skulle vi egentligen ha åkt till grönklitt, men men, ingen snö inget skidläger. Hoppas bara det blir snö till januari, då åker vi iväg med orienteringsfolket! :'D

Skrivet av jooohanna, 2006-12-05

Visa hela (1 kommentar)

3 december, där är vi nu men vart är snön?

Skrivet av jooohanna, 2006-12-03

Visa hela (0 kommentarer)