En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

"Allt som du gör blir till pärlor på din panna.."

En blogg om livet, musiken, filmerna, flickvännen och allt annat som gör livet värt att leva. Vid längre bloggar tänk på att klicka på "Visa detaljer" för att se hela inlägget.

Idag är det en skön arbetsdag! Nämligen sista dagen innan tre dagars ledighet, kan det bli bättre? Jo, för min flicka kommer nämligen till mig imorgon så då är det bäst. Vi ska gå ut och käka lite på restaurang imorgon. Sen lär jag nog somna ganska snabbt, man är ju helt slut efter dem här veckornas arbete.

Nej ska jobba vidare nu.. Bara 7 timmar kvar tills man slutar!

Skrivet av joxpox, 2005-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

I morse när man vaknade fick man ju nästan en chock. Det har ju varit närmare 10 grader här varje dag hela hösten och nu helt plötsligt så snöar det som fan. Visst är det mysigt men det är ju typiskt att det ska bli sånt här väder när man ska ut på vägarna på fredag. Ska ju åka till Norrköping för att hämta min lilla flickvän.

När vi sedan kommer hem på fredag så ska vi handla för hela veckan. Det är nästan det roligaste, för som min lilla plutt sa, att det känns som vi är en stor familj.

Sen på kvällen lär det bli att vi går ut och äter en god middag.

Men vad händer idag då? Jo jobb till klockan 18 och sen hem för att städa, det gick inte så bra igår. Tobbe ska komma ikväll också så det lär väl inte gå så bra idag heller. Men han ska bara lämna min födelsedagspresent, men man känner ju honom. Han går inte i första taget =)

Skrivet av joxpox, 2005-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

Ja så är det då lunch ifrån utbildningen där vi ska lära oss vårt nya system Apollo. Det är verkligen skitkul, för ingenting fungerar. Så det känns ju verkligen som man ser fram emot det släppet. Undra hur många gånger man får äran att säga "Houston we have a problem".

Har fått låna "Kung Fu Hustle" av Ali. Den verkar lite småcool, men fan vad mycket jag har att göra idag. Ska städa undan lite och har även tänkt börja lite på mitt hemsideprojekt. Får se vad det blir egentligen.

Skrivet av joxpox, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Ja då har man precis börjat jobba och idag är det ingen vanlig jobbdag. I vanliga fall sitter jag ju som kundtjänst och svarar i telefonen hela dagarna men idag ska jag ha utbildning hela dagen. Ska bli skönt att göra något annorlunda. Dagen började dock med att vi släpper ett nytt erbjudande som är ett kombinerat mobil och fast-telefoni. Man får nu för endast 299:- i månaden ringa gratis från fast till mobil och från mobil till fast. Detta gäller enbart till teliamobiler givetvis. Kan nog vara en tjänst som funkar ganska bra. Speciellt eftersom det är billigare till andra operatörer också.

Igår var det ju då fotbollsgala. En gala som är så himla förutsägbar och tråkig. För första gången var en spelare i Kalmar FF nominerad, Petter Wastå som bästa målvakt. Detta visste man ju redan innan att han inte skulle vinna för priset går ju givetvis till ett proffs alternativt en landslagsspelare. Visst dem är ju dem bästa men man tävlar inte riktigt på lika villkor. Det...

Skrivet av joxpox, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

I flera års tid har jag haft en vision om ett hemsideprojekt. Eftersom man är gammal webbproducent och inte nu har kodat på nästan ett år så börjar det klia lite i fingrarna. Nu har jag bestämt mig för att dra igång det här projektet igen och hoppas jag lyckas fullfölja det denna gång.

Det lär inte bli lätt att komma ihåg alla gamla PHP-koder men någonstans måste man ju börja.

Många undrar nog vilket projekt det är jag tänkt mig, men jag håller det hemligt ett litet tag till. Ska diskutera med min flickvän om hon är intresserad av att dra igång det också. Hon kanske kan hjälpa till att få det rullande.

Skrivet av joxpox, 2005-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

Idag släpps ju då Madonnas nya album. Tycker "Hung up" en härlig discodänga men man tröttnar nog ganska fort på dem där eviga ABBA-slingorna. Var sugen på att köpa hennes album för ett tag sen men ska nog spara mina pengar till "Son of a plumbers" album. Gessles två singlar är ju grymt trallvänliga. Som alla andra låtar han gör i och för sig.

Har varit sugen på att se "Kung Fu Hustle" nu ett tag, men jag har inte trott den varit värd att köpa. Men ny så har Ali räddat detta genom att låna ut sin enda köpta DVD någonsin. Han är en sån där som fixar filmer på annat sätt än original. Helt olik mig alltså.

Igår utökade jag då min lyx där hemma genom att inhandla en DVD-spelare till. Så nu har jag en vid TV:n i vardagsrummet och en vid TV:n i sovrummet. Min flickvän kallar mig snobb. Men som jag säger, vill jag ha det och jag har råd, så varför ska man inte få köpa sig en då? Man jobbar och jobbar hela dagarna, då borde man få unna sig en gnutta...

Skrivet av joxpox, 2005-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

Skickar nu alla gamla blogginlägg från tidigare bloggleverantör

Snart möteNu är det snart möte här på jobbet. Det är lite skönt att komma ifrån lite och idag ska vår försäljningschef berömma hur duktiga vi är. =) Han brukar bjuda på godis så det hoppas jag verkligen han gör idag med och att vi kanske får något fint också..

Igår var man då och storhandlade. 500 spänn åt helvete, haha, fast man måste ju äta så det är väl inte åt helvete egentligen. Ikväll kommer Tobbe och ska leka med mig. Vi ska spela dator! Så kul.. Måste bara städa undan lite först så det inte ser för jävligt ut. Hoppas han tycker mitt fina nya sovrum är fint.. Hmm, det här låter nästan som vi ska göra något annat.. Hahahah

Jag längtar som fan tills min lilla flickvän kommer till mig. Jag behöver ha henne här! Plus att hon köpt en present till min födelsedag som jag är så nyfiken på vad det är.

Nehe, vi hörs!
2005-nov-03 @ 13:55:24 Permalink Allmänt...

Skrivet av joxpox, 2005-11-14

Visa hela (1 kommentar)

Godmorgon!

Nu är det mitt tredje försök att få till en blogg som jag inte slutar skriva i efter två veckor. Jag har inte riktigt varit nöjd med tidigare blogg-leverantörer så nu tror jag väldigt mycket på denna då man slipper en massa reklam och annat.

Detta är bara ett välkomstinlägg för att se hur allt fungerar. Kommer strax uppdatera med lite vettig information.

Skrivet av joxpox, 2005-11-14

Visa hela (1 kommentar)