En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

juppepeppes bloggis

Då har man förlorat sina sista dollar för den här gången. En påtänd tysk som lirat i nästan två dygn i rad, spelade bank vid pai gow-bordet och tog då mina sista svarta marker. Vegas är en farlig stad, tur man inte hade mer $ med sig.
"What comes to Vegas stays in Vegas"

Det har varit en dyr men ändå grymt kul resa och det är med blandade känslor som vi nu packar våra väskor. Och väskorna ska packas ordentligt, inget handbagage tillåts på planet.
Hemresan kommer nog bli allt annat än bekväm då vi ska mellanlanda i London, som verkar vara helt igenkorkat. Samtidigt är planet härifrån beräknat att vara försenat i 5-6 h. Det finns dock en möjlighet att vi kan köpa biljetter till ett direktflyg mellan Vegas och Stockholm. Får se hur det blir, hem kommer vi alltid.

Sista kvällen spenderade vi på Bellagio. Det blev middag på restaurangen Jasmin och efter det hittade vi vegas roligaste slotsmaskin, Free Ride. Dock inte spec "free".
...

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Igår blev det en biltur med riktning mot ingenstans. Calle, Jeppedepp, Sara, Kosse och juppepeppe gav sig ut på äventyr i de spikraka vägarnas och kaktusarnas land.

Vi hade dock en plan med att besöka en "westernstad". Bilens GPS gav en vägbeskrivning som ledde ut på en ödslig grusväg. Utmed vägen var i stort sett alla vägskyltar fulla med kulhål. Vi hittade även sönderskjutna bilar, microvågsugnar och tom en vattenscooter. Tur vi tankade ordentligt då ett motorstopp hade placerat oss bland skallerormar och skjutglada rednecks samt en overklig värme.

Vi kom till slut fram till Oatman där allt var igenbommat, inte ens de stora turistattraktionerna åsnorna höll sig framme.

Hålan verkade satsa stort på turister då det fanns en stor mängd tingeltangel- och krimskrams-butiker. Där fanns även en stängd saloon och ett extremt skabbigt hotell.
För...

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-10

Visa hela (2 kommentarer)

I förrgår blev det middag högst upp i det 300 m höga Stratosphere. Vi njöt av god mat och fin utsikt.


En del av sällskapet. Från vänster: Jeppedepps flickvän, Jeppedepp, Kosse, Calle, Jeppe, Johan, Gren, Peges kompis.

De har inte bara en fin restaurang högst upp i tornet, de har ett nöjesfällt också. Inget som vi vågade oss på dock.

På hemvägen blev det ett stopp vid matbutiken för lite inköp, samt ett session deuces.

Dagen efter åkte vi till Caesar för att gå på lite stand up comedy med Jerry Seinfeld. Det var sjukt kul! En grym upplevelse.

Middag efter det, sedan ett långt session Pai Gow på Bellagio. Alla vann litegrann, utom Pege som vann en jävla massa.

Hej Hej

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (2 kommentarer)

Snag och Maten har nu stuckit vidare till Kalifornien. Sista kvällen blev det då såklart stor fest. Vi startarde med en riktig Las Vegas-show. "KÁ" på MGM var en häftig upplevelse. Det var en blandning av modern cirkus och teater, i kombination med grymma ljuseffekter och tuff musik.

Sen blev det festmåltid på favoritstället Okada. Hade sett fram emot att testa deras specialitet, hummersushin, men den var tyvärr slut. Det får bli den nästa gång istället.

Sen drog vi tillbaks till MGM där bordet stod dukat till oss på studio 54. Det blev fest och det blev hårt, riktigt hårt.


Ska nu till Stratosphere o käka i Vegas högsta torn.

So long all.

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

Idag stack vi till Okada och åt världens godaste sushi. Det är andra gången för denna resan och räkna med att det inte är den sista!

Sedan gick Jag (Gren), Jeppe och Kosse till pokerrummet. Jag och Jeppe fick sitta vid samma bord som bestod av ett par stabila spelare och en gubbe som inte hade nån som helst aning om vad han sysslade med. Allt gick helt åt skogen i kväll och den kassa gubben vid bordet vann alla sina händer och hade otrolig tur. Vi bara väntade på att ta alla hans pengar.

Efter ett tag började jag bli trött, så jag frågade Jeppe om han ville åka hem. "Inte så länge han sitter här" svarade han. Good Point tänkte jag.

Efter det hade gubben ännu mer tur och tålamodet började ta slut. Då ska turgubben helt plötsligt sticka från bordet. Jag och Jeppe kokade innombords. 2 timmar till och gubben hade gått från bordet i bara kallingarna. Tiltade och hungriga körde vi 0500 till en Del Tacos drive in och köpte mat.

Godnatt folks.

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (5 kommentarer)

Inte gjort så mycket idag. Gick upp vid 18:00 och drog in till Rio för att äta frukost/lunch/middag, det blev indiskt och det e najs.

Stack vidare till Caesars för att kolla in deras feta köpcentra.

Efter det blev det Bellagio med lite kaffe, öl och den dagliga let it ride-dosen. En vacker dag kanske man kan vinna på det jävla spelet, tur att pokern betalar det behovet iaf.

Blev lite mat på cafét innan vi drog hemåt vid 05-tiden. Köpte tvättmedel på hemvägen och just nu tvättar tvättmaskinen kalsingar åt hela huset.

Igår, kan även ha varit förrgår, beökte vi klassisk mark. Tog bilen upp til old vegas och besökte Binions Horseshoe, casinot som skapade wsop, dvs VM i poker. Charmigt men sunkigt ställe.

Nu blir det sova, ska försöka komma upp innan 15 imorgon och simma 100 längder i polen.

Greetings from Vegas!

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (4 kommentarer)

Precis ätit frukost efter ett pokersession på Wynn som varade till 0600. Gröt Pannkakor Ägg+Bacon Melon och té blidde det. Bästa frukosten detta året.

Vi började kvällen med lite Let it ride. Spelet som Jeppe älskar men som han aldrig vunnit på. När ska grabben lära sig? Efter pokern på Wynn fick vi reda på att Martin åkt ut ur Main Event. Mycket synd.

Kosse hälsar och tackar för samtliga gratulationer.

Kiika: Im from Sweden
Amerikan: Aha.. My wife knows a bit of dutch.

Nu ska vi sova gn folks.

Ps. Åsa, 100 spänn på att Martin glömt betala interneträkningen.

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (1 kommentar)

Stack in till Bellagio för att käka något och för att se hur det gick för Martin i en $1000 turnering. Martin och 45 spelare var kvar, av 450 startande. Köpte cigg åt honom och sen blev det mat på Noodles.

Stack tillbaks för att raila turren. Martin körde stenhårt o det blev finalbord. I rökpausen blev det tips och lyckönskningar.

Med 10 spelare kvar krossade Martin totalt bordet, rena slakten. Vid 04:00 var det 3 spelare kvar. Det var jämnt mellan spelarnas markerstaplar och då de hade spelat sedan 14:00 med endast 15 min paus varannan timme , och dumfan hade inte käkat på hela dan, enades de om att splitta på prispengarna. Det blev $80 000 till var och en och med Martin som officiell vinnare. Så här glad blev han.

Avlsutade med frukost på Rio. Beställde en sandwich, fick en sån här.

Nu ska vi dra...

Skrivet av juppepeppe, 2006-08-07

Visa hela (1 kommentar)