En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
kallakatten

Ludde Lindström

JAG FICK MIN SON SENT I LIVET

Jag, till skillnad mot flertalet kompisar, fick min enda son sent i livet. Sent har jag insett av två orsaker:
Mina kompisars barn är från 17 till c:a 20 o är stora att lämna fågelboet
Mina kompisar vill gå ut o festa o börja leva på nytt. Dom flesta är singlar har jag också upptäckt.

Min son är 11 år. Han spelar fotboll sen han var 4. Han spelar varje dag. På skolan o utanför. Om han inte spelar på datorspel som jag avskyr. Då försvinner han in i en okontaktbar dimma.
Men han börjar ju bli tonåring så sånt får man som farsa hacka i sig. Jag är ju också singel givetvis som de flesta i Stockholm.
Det var jag som tog med honom till AIK matcherna o sen Knattefotbollen. På den vägen gick det. 3 år i Gnaget o sen har det varit många år i VasalundsIF. Systerklubben. Vi är Gnagare som hela släkten och min son Oliver kan allt. Vi surrar om olika spelare o lag o han säger att om han skulle bli fotbollsproffs när han blir stor i Gnaget o sen barcelona så är det för att hjälpa lagen så det går bättre. Inte för pengarna. Fast det är klart att vi håller ju koll på Zlatans transfer på 800 miljoner när han gick till Barca.
Nu är jag med o drog igång Kool Kat Club efter 18 år. Så djäkla kul. Fotboll o rocknroll är livet. Å tjejjer förståss.
Ja men det blir inte mycket uteliv. Tre träningar i veckan, st Erikscupsmatcher varje vecka o fotbollscupper olika helger. Hans mamma säger att jag har ansvaret för fotbollen??????
No Comments. Så min älskade son o fotbollen kommer givetvis först. Sen Rocknroll o kärleken. Å släkten.
Nu när man insett att man fick barn sent så har jag bestämt mig för att träna på gym tre gånger i veckan. Annars pallar man inte vara farsa. Alkoholen o rökningen har man lagt åt sidan för länge sen. Så det här borde ju bli ett djäkla roligt o spännande år. Speciellt när min son o jag är smakråd till varandra när det gäller kläder.
Sen är han i förhållande som det heter på FB o jag tar långpromenader längs Strandvägen när det snöar.
Livet är gott

Skrivet av kallakatten, 2013-01-21 13:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?