En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Något ens hund verkligen inte kan vara utan är just sitt halsband och koppel. Om man ännu inte har lärt sin hund att gå fint eller helt enkelt vill känna att man har mer kontroll över situationen så är det av yttersta vikt att införskaffa ett koppel som man själv anser passa. Man kan dock inte enbart gå ut och köpa vilket koppel som helst, då det finns ett flertal olika alternativ angående exempelvis hundens storlek, vilken färg man vill att kopplet ska vara samt om man vill ha rullkoppel eller inte.

Dessutom är det numera alltfler personer som väljer sele istället för halsband, vilket kan ses som en mer skonsam lösning med tanke på att man då inte enbart drar hunden i nacken. Istället går selen hela vägen över bröstet och ryggen på hunden, för mer kontroll och för att hunden möjligtvis ska bli gladare. Om man dessutom är på jakt efter ett fint halsband med tagg kan man läsa mer om detta här: https://g-r.se/hundhalsband-med-gps-till-taggen/. Nedan ska vi däremot ta en...

Skrivet av karlasblog, 2017-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har tidigare varit lite skeptisk när det kommer till vägghängda toaletter. Under hela min uppväxt har jag inte kommit i kontakt med annat än helt vanliga toaletter som ställs i badrummet och står där tills slutet av dess dagar. På senare tid har jag dock undersökt de olika fördelarna av att ha en vägghängd toalett och har kommit fram till att det faktiskt verkar vara en otroligt bra idé. Det finns så många positiva aspekter av denne typ av toalett som jag tidigare inte hade tänkt på, och jag ansåg att det vore en god idé att dela den här informationen med er läsare.

För det första är den vägghängda toaletten som en skänk från ovan för de som inte har ett särskilt stort badrum. Den vägghängda toaletten tar upp mycket mindre plats än en toalett som man enbart placerar på marken. Med platsen som blir över kan man dessutom placera andra objekt vid eller under toaletten för att göra allting mer smidigt.

Någonting som jag alltid tycks ha problem med är att dammsuga...

Skrivet av karlasblog, 2017-09-29

Visa hela (0 kommentarer)