En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Karlas blog

Ta med barnen på kryssning

Det är en självklarhet att man alltid vill att familjen ska komma först, men om man vill sätta mat på bordet måste man ut och jobba. Detta kan lätt bli en ganska tråkig rutin av att vakna tidigt på morgonen, bege sig till arbetet och sedan komma hem alltför sent för att kunna ha tid över för familjeaktiviteter. När man arbetar så mycket förtjänar man med jämna mellanrum en semester där alla kan ha roligt tillsammans.

Någonting som inte många barn får uppleva men som de verkligen hade uppskattat är just en kryssning. Att befinna sig på ett stort fartyg uti det blå och att samtidigt ha tillgång till en stor mängd aktiviteter är en upplevelse som får de flesta barn att tappa hakan av förtjusning. Varför inte ta med hela familjen ut på en kryssning och få ett äventyr ihop som ni sent ska glömma!

Bekvämligheter och aktiviteter ombord

Om man ger sig iväg på familjekryssningen med DFDS kan man räkna med att varje sekund blir riktigt behaglig. Visst har man alltid drömt om att få koppla av i sin egen hytt mitt ute på havet. De hytter som DFDS erbjuder finns i olika storlekar och pris beroende på vad man eftersöker och hur många personer man är. Standardhytten är det som man bör rikta in sig på om man vill ha en av de ordinära hytterna, men om man istället vill leva i lyx kan man välja en av premiumhytterna. Här får man en vacker utsikt över havet genom det stora fönstret.

Båten anländer i Oslo relativt tidigt på morgonen, och man får därför en hel dag på sig att utforska staden. Här finner man aktiviteter som både passar de äldre och de yngre, och när dagen börjar gå mot sitt slut tar båten en tillbaka till Köpenhamn. På vägen tillbaka har man självklart fortfarande tillgång till allt det som färjan har att erbjuda.

Bubble Zone och god mat

En aktivitet på båten som kommer att uppskattas av hela familjen är just Bubble Zone. Detta är lite av ett vattenland där man finner både jacuzzier, simbassänger samt en bastu att koppla av i. Denne aktiviteten kan både de vuxna och de lite yngre ta del av.

När man har simmat runt ett tag och känner att man är i behov av lite avkoppling och någonting att äta kan man vända sig till de fantastiska restaurangerna som man finner på färjan. Det finns hela sju olika buffé-restauranger där även de lite mer kräsna barnen kommer att hitta någonting som de älskar. För att låta kreativiteten flöda kan barnen därefter göra sin egen mjukglass i glassmaskinen. Färjan till Oslo har verkligen allt som man kan önska sig och mycket mer.

Skrivet av karlasblog, 2017-11-14 14:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?