En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
kayla

Kaylas lilla vrå

Kallar mig vildhäxa & gudinnedyrkare..
Utbildar mig till terapeut i kristallhealing.
Vill så mycké men får sällan ens hälften gjort ;)

Jo jag var hos läkaren i tisdags och fick svar på mina prover. Allt var helt ok, men kolesterolen var lite lite för hög, men inte så att jag måste göra nåt speciellt utom att försöka tänka på vad jag äter och röra på mig lite mer..

Hon sa att struma eller annat fel på sköldkörteln var det inte. Men besvär från matstrupen kan man också känna av i halsen, så hon skulle skicka remiss till mag- & tarm.avd på Karolinska??? Jag sa att jag trodde det berodde på nåt problem från tänderna eller käken eftersom mina besvär sitter både på sidan av halsen och lite grann i kinden också. Men tandläkaren hittade ju bara 2 små hål, så hon trodde nog inte det. Ja ja, jag vet inte...

Nu funderar jag iaf på om jag ska ringa min läkare igen och be henne, eller åtminstone fråga henne om hon inte kan skicka en remiss till oralkirurgen på Karolinska också.

Nu i helgen (fre-sö.) har jag min kurs igen, det är så kul - jag stormtrivs verkligen med det. Konstigt att jag väljer att...

Skrivet av kayla, 2006-02-09

Visa hela (1 kommentar)

F*I*A*E

F*I*A*E betyder Fraternity In All Eternity, på svenska blir det ungefär: Förenade I All Evighet och handlar om att man kan träffa gamla vänner från tidigare liv och som man då jobbade ockult tillsammans med i det här livet också och nästa osv…

Med F*I*A*E så hälsar "vildisar" på varann, men man kan även hälsa andra personer man gillar med dom orden. Så känn dej hedrad =)

Man känner igen en vildhäxa på att han eller hon ofta kan jättemycket om både magi och spådom. En vildhäxa är ofta intresserade av allt möjligt inom det ockulta. En vildhäxa är en ockultist med intresse för häxkonst, som accepterar att det bortom och inom allt finns en yttersta orsak, DYO (Den Yttersta Orsaken.)

Vildhäxan anser att det finns någonting större än universum, som omsluter vårt universum, men man påstår inte att man VET vad det är, bara att det finns NÅGONTING som inrymmer allt och har skapat allt som finns, och varifrån alla gudar,...

Skrivet av kayla, 2006-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av kayla, 2006-02-05

Visa hela (0 kommentarer)

Igår kom vintern tillbaka till Stockholm :( Jag som fick vårkänslor häromdagen när jag var ute och promenerade i solskenet... Suck!

Ja ja, snöovädret fick mig i allafall att ta mig i kragen att möblera om i vardagsrummet. Efter att kånkat runt soffa och bokhyllor, stereo och cd-hyllor - så blev rummet riktigt mysigt och jättebra.

När jag ändå var i farten passade jag oxå på att ta fram dammfararen och gå ett varv runt i lägenheten med den.. Nu é här städat o fint och jag kan slappa & slöa hela helgen utan dåligt samvete ;)

Skrivet av kayla, 2006-02-04

Visa hela (0 kommentarer)