En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

kejnts bloggis

hon fortsätter att kommentera mig varje dag och jag kan t.o.m fråga mig själv om jag verkligen lever som en vanlig människa, här på jorden.
jag tar emot allt som hon säger och det är extremt jobbigt.
jag vet att allt hon säger är sant och hon har fått mig att inse att jag är precis lika ful och patetisk som hon beskriver.
det går inte en sekund längre utan att jag tänker på detta ;s

Skrivet av kejnt, 2006-12-13

Visa hela (1 kommentar)

I åtta år har skiten bott inom mig.
Jag har fått kommentar av dig varje dag.
Du är en vuxen person och borde veta bättre än att lägga ut kommentarer på mig.
Jag tål inte allt, jag är inte "Stålmannnen", jag är en människa. Du har fått mig att känna mig riktigt patetisk, precis som du ville. Du har fått mig att ligga efter golvet och bara gråta. Du har verkligen förstört mitt liv.
Under nätterna är jag en person som bara ligger och gråter och inte kan få en lugn stund. Under dagarna är jag en person som egentligen inte har någon mening i livet, bara strosar runt och skrämmer folk med mitt utseende.
Det hemskaste är att den här personen, som har fått mig att må såhär, är min mamma..

Skrivet av kejnt, 2006-12-09

Visa hela (2 kommentarer)

Jag känner mig så osäker och rädd inom mig. Otoligt klent av mig att ta tabletterna, så falsk jag är. Tårarna trillar hela tiden. Jag vill bara ha bort skiten, få bort det ur min kropp. Jag behöver det inte.
Jag godtar varje utmaning eftersom jag fortsätter att leva. Det är nog det jobbigaste, att inte veta vars jag själv vill.
Det ända jag vill är att bli accepterad som jag är, det går inte i dagens samhälle. Istället för att kämpa så gömmer jag mig bakom haven av hat och ångest. Jag hittar helt enkelt inte ut därifrån.
Jag blir som tokig, hjälp.

Skrivet av kejnt, 2006-12-09

Visa hela (1 kommentar)