En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
kexchoklad

Allt mellan himmel och jord

Här inne mina damer och herrar, så får ni läsa om min vardag och hur det är att vara en ung kvinna med sina nedgångar och uppgångar. I mitt liv så finns det en äldre man, samt tre katter och två hundar och vi kämpar för ofrivillig barnlöshet.

Sitter på soffan, lyssnar på radio precis blivit klar med disken och så bakade jag kärleksmums men det blev lite kladdig då jag tyvärr la i för mycket kaffe. Vardagsrummet är snart klar, toan är klar bara några detaljer jag måste fixa och sovrummet tar jag sist och snart är tvätten klar också men det är sambon som tvättar.
Nu när solen enda är framme en stund till, så funderar jag på att gå ut med hundarna eller om jag stänger av radion och loollar på netflix istället.
Just det, jag måste laga mat också.
Imorgon är det en ny vecka, med nya möjligheter kanske så går jag en lång promenad till ensjön för jag vill verkligen inte ha finska efter skolan...

Skrivet av kexchoklad, 2017-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Kom precis hem från att varit på HagaKrog, ser just nu första säsongen av Grimm och äter lite godis från hemmakväll. Idag var det rätt så skönt ute, solen var framme hela dagen och det sägs att solen ska vara framme under hela veckan vilket jag hoppas på. Idag följde jag med min sambo som skulle klippa sig oss frisören, sen gick vi i nästan alla affärer han hittade tre linnen och jag hittade två par jeans och två tröjor. Vi gick också in i en affär, där fanns det härliga doft ljus och spa produkter och jag fick hand massage med fem olika produkter och det finns produkter som ger energi och så finns det för lugnade. Jag funderar på att skaffa mig ett hemma spa, kan skriva mera om dom senare sen för just nu har jag ingen ork att googla fram vad dom nu hette men alla dom här fem produkterna skulle kosta 570kr samman lagt.
Men nu ska jag fortsätta se på Grimm och äta godis, men vad tyckte ni om melodifestivalen och var det rätt låt som kom vidare?

Skrivet av kexchoklad, 2017-03-11

Visa hela (0 kommentarer)