En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kuroi Hana

~ Svart blomma

Varför använder människor fortfarande päls? Är det för att dom inte vet vilket HELVETE djuren går igenom? Såg precis en video, och den är sjuk. Helst jävla sjuk. Jag grät igenom hela filmen. Hur kan man bara göra så? Ännu värre är det ju nästan med dom som köper pälsen. Om alla slutar att använda pälsar, så är det ingen mening med att döda dom. För djuren går verkligen igenom ett levande helvete. Dom är inte ens döda när dom flår dom. Dom lever ju till och med några minuter efter! Hur fan kan man bara göra så? Det är sjukt. Varför har inte djuren lika stor rätt som oss?

Vad fan håller vi på med egentligen? Någon måste ju kunna göra något för dom, det här är ju helt sjukt.

Och innan ni köper en päls, om någon nu ska det, tänk! Hur snygg den än är, köp den inte. Skulle du själv vilja bli plågad på det sättet?
Tänk!

Här är länken till videon;
http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

Det är verkligen sjukt. Helt jävla sjukt.

Skrivet av kuroi-hana, 2008-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

Det är hon igen. Är skitirriterad på henne nu. Hon är egoistisk, och hon tänker bara på sig själv. Tydligen så var hon skitarg på msn, och då... klarade jag inte henne mer, så jag blev rätt... förbannad, så jag började tjafsa emot d: allt hon säger att det är mitt fel, bara mitt fel. Det är verkligen inte hon som ignorerar mig i skolan, nej då. Sen är hon tydligen "bästis" med mig. Yeah, right.

Hon tycker att allting jag gör är fel, men kan hon inte fatta att hon också gör fel ibland?

Jag behövde skriva av mig om det, så det slutade i en ny låt :p

Your turn to be alone (I hate you)

You can't trust her, what are we gonna do now?
Just look at her fake smile, and say
Why am I still here?

I should leave her now, she's not even worth it
She deserves to be alone
But why is it so hard?

Before you complain about me
Why not take a look at yourself?
Always laughing at someone
Can't you see it?
No one wants to be at your side
Now it's your turn to be...

Skrivet av kuroi-hana, 2008-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har varit hemma i... tre dagar nu. En jäkla huvudvärk + en förkylning... Det har varit rätt skönt att komma ifrån skolan, men jag missar ju rätt mycket. Blir lite jobbigt med alla läxor :/ Det har varit skönt att komma ifrån S, riktigt skönt faktiskt.

Och, när jag är i skolan så känns det som om alla pratar om mig. Inte på ett bra sätt, utan på ett dåligt sätt :P Speciellt killarna i åttan där host han (Ni vet, AX?) går... 8a och 8b. Ja, det hände en liten... pinsam sak för några dagar sen på MSN. Jag sa då hej, och sen så... blev det lite... Ja, han började med att säga en sak som jag... Ja... Och sen så började vi typ tjafsa XD Fast han blockade mig sen, eller så tog han bort mig... Fegt.. I alla fall, ungefär två dagar, det kan ha varit dagen efter, så slutade jag precis SV-lektionen. Jag gick ut ur klassrummet, men jag var den ände där precis då. Dom andra var antingen inne i klassrummet eller i korridoren, långt framför mig. Såklart så skulle några...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-10-12

Visa hela (0 kommentarer)

I fredags försökte jag... vara lite gladare, och det funkade faktiskt. Det kändes så mycket bättre än det brukar göra, och jag pratade mer med alla. Försökte liksom vara mer social, och det kändes då jättebra! :D Jag pratade faktiskt inte alls mycket med S, utan var mer med andra personer, och det var mycket roligare. Det kändes som om jag kommer in allt mer och mer.

Men sen en tråkig sak. Han. Gillar. Inte. Mig. Ja, det är väl bara att glömma honom då. Det visade sig att han gillade S. Suck. Men man försöker ju att inte tänka på det för mycket, men det känns ju inte sådär jättekul. Jag stör mig faktiskt lite på S. Hon tror att alla killar gillar henne, vilket några säkert gör, men inte alla. Hon tror att varenda kille som kanske råkar titta, bara någon sekund, på henne älskar henne. Det kan faktiskt bli irriterande.

Och jag har klippt mig! Det blev faktiskt jättesnyggt, mycket snyggare än det var förut. Jag fick lite nya kläder också. Alla som jag pratade med,...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, nu menar jag det. Jag hatar henne. Nu har det verkligen gått för långt. Jag har liksom alltid sagt till mig själv att jag inte skulle gråta på grund av henne, men idag kunde jag inte hålla det löftet längre. Det var på håltimmen som det nästan var värst. Hon var så... elak! Nästan värre än hon brukar vara. Varför är hon så om hon vill vara vän med mig? Hon vill tydligen inte det. I alla fall, på håltimmen kändes det som om jag inte hade någon alls. Jag satt med dom, men jag var inte med dom. Jag sa ingenting, och dom pratade inte heller med mig. S borde ju ha sagt någonting, även om det bara var ett eller två ord. Men det gjorde hon inte. Jag var ensam. Sen fixade jag inte mer. Jag gick därifrån. Även fast jag inte ville det så började jag faktiskt gråta. Jag ville inte göra det, men vad gör man? Jag är inte bra på att hindra tårarna från att komma :P Jag tror aldrig att hon, eller någon, kommer att märka det.

Sen hände en grej som också bidrog till...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-09-27

Visa hela (1 kommentar)

Dagen startade som vanligt, och hon var inte sjuk. Hon satte sig som vanligt bredvid mig i bussen, men hon sa knappt någonting. Men vad händer sen? Det vanliga. Hon springer (!) fram till den andra kompisen, och som vanligt så väntar hon inte. Hon väntar aldrig. Dagen var faktiskt rätt okej, jag pratade faktiskt inte så mycket med henne. Men en sak irriterar mig. Jag är rätt bra på matte (faktiskt riktigt bra, men jag hatar matte! Usch .) men hon frågar nästan vid varje tal hur man ska göra. Kan hon inte läsa eller? Visst, jag försöker förklara lite, men det blir irriterande i längden. Och sen så var jag några sidor före henne, och hon sa hela tiden åt mig att vänta. Varför skulle jag göra det? Jag gillar att vara långt fram, då slipper man få så mycket läxor. Och varför ska jag vänta när jag kan det, och när jag kan räkna ut det snabbt?

Sedan en rolig grej. En av mina lärare som vi har i matte, biologi och teknik har kommit på ett antal smeknamn åt mig. Två av dom...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-09-20

Visa hela (0 kommentarer)

Hon var sjuk idag. Dagen var faktiskt rätt bra utan henne. Jag kände mig äntligen... glad! Jag var med några andra tjejer i min klass, och jag gillar dom verkligen. Det känns som dom verkligen accepterar mig för den jag är. Det var faktiskt en väldigt stor skillnad när hon inte är med. Men om jag får vara ärlig, så är hon svag, feg. Hon vågar knappt göra någonting själv. En gång, på kemin, så var vi i små grupper. Jag var med henne. En i varje grupp skulle gå fram och använda brännaren inför hela klassen. Läraren frågade henne först, men hon bara skakade på huvudet. Han bad henne igen, och vad fick han? Ett nej. Vem var det då som fick gå fram? Jag. Det var inte så farligt, men jag blev ändå irriterad på henne. Men ärligt, hon måste ALLTID ha någon vid sin sida. Hon vågar inte göra någonting själv, och då menar jag verkligen det. Hon är den som aldrig ska sitta ensam på lektionerna, aldrig sitta ensam i bussen. Men herregud, det är ju inget farligt! Hon tror att...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-09-19

Visa hela (0 kommentarer)

Det blev faktiskt bättre ett tag, det erkänner jag. Men nu är det värre än det någonsin har varit. Jag orkar snart inte mer! Idag ville jag bara hem. Jag klarade verkligen inte mer. Först så är två av mina s.k "kompisar" lite... oshysta mot mig. Usch, fattar dom hur korkade dom är? Det är egentligen bara två i min klass som jag verkligen gillar, som verkligen är shysta. Min kusin, och hennes kompis. Vi har gått i samma klass förut, och det är dom jag verkligen räknar som kompisar. Dom andra två... Usch, hur kunde jag ens vara med dom? Jag är hellre ensam än med personer jag inte gillar.

Sen, innan hemkunskapen, så rann allting bara över. Det blev verkligen för mycket. Jag hörde en killes röst, men jag vet inte vem det var. Säkert någon i A, men jag är inte säker. I alla fall, jag kom gåendes mot salen, och dom trodde säkert att jag inte hörde... "Hon har den tröjan varje dag, äckligt." Jag vet att dom pratade om mig, dom sa mitt namn också. Men hallå?! Hur korkad kan...

Skrivet av kuroi-hana, 2007-09-18

Visa hela (1 kommentar)