En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
lady-la

lady-la fait un art!

höstfägring

Vad mysigt det är när höstlöven dansar boogiewoogie i solskenet och man strosar omkring med varma mysiga vantar och en liten röd väska med rosett på höften. Det är så speciellt på något sätt, när allt grönt verkar kämpa emot in i det sista. Och färgerna bara lyser ännu mer. Förr kände jag alltid att hösten bar på så mycket melankoli. Men den här hösten känns det som den bär på så mycket hopp, värme, förväntningar och glädje!

Jag har verkligen försökt fånga den där höstglädjen på bild. Och det är den största anledningen till att jag inte har uppdaterat den här lilla loggboken på någon vecka. Men, ni som läser, får gärna (frivilligt!) kommentera, så jag får en litet uns av er existens ;)

Jag har mycket på gång och mycket har varit. För en vecka sedan, idag, skrev jag upp teorin för körkortet! Klarade det galant och verkligen med mycket skräckblandad förtjusning. Oj vad konstigt det är att man stressar upp sig för saker som verkar så små i efterhand! Jag tackar varmt för att Niklas skulle göra teorin samtidigt, han hjälpte mig prata bort nervositeten en stund.

Afrikansk dans är ett av mina fritidsintressen numera. Kan verkligen rekommenderas! Särskilt om man gillar tunga rytmer, hårda träningspass och att överdriva det mesta då & då. Det är ju faktiskt roligt att ta stor plats, busa med folk, och göra allt mer än vad man måste göra ibland.Så skulle nog jag beskriva hur det är att dansa afrikanskt.

Nu känner jag att det är dags för en lista. En enkel, underbar, övergripande lista över mina planer för de nästkommande veckorna:

.arbetsförmedlingen kommer få en ny arbetssökande att hitta ett roligt, givande toppenjobb till nästa vecka.

. alléskolan kommer få besök av en ny lärarvikarie i spanska & engelska i övermorgon fredag. Yikes!

. LiU får (om det går vägen) en ny franskastudent i vår. Hoppas, hoppas mina betyg räcker för att knipa en plats.

Nej. Nu är det dags för bodylotion som doftar persika och melon. Går inte att leva utan! I somras var det äppledoft, och i vinter kommer jag nog gå över till papaya. Mmm. Ska ladda och läsa spanska inför fredag. Håll tummarna för att barnen är snälla ;)

Hejhopp!

Skrivet av lady-la, 2007-09-26 18:38

Sötis! Hoppas det går bra som vikarie, jag vet att du klarar det galant! Tänk på hur duktiga vi var när vi hade samhällskunskapslektionerna! Fin bild, man ser verkligen ljuset i tunneln... snart, snart blir allt bättre säger den :) Bra uppmuntring till mig nu när jag sitter med tentaångest!

Skrivet av Erika , 2007-09-26 18:47

Ooohh, vad kul att du ska bli vikarie..!! Jag ska säga dig att det är inte helt omöjligt att jag går samma öde till mötes nån gång under hösten.. så snart jag orkar ;)... hmm... jadu, lycka till med arbetsförmedlingen! Jag är färdig att bränna ner stället, jag tycker inte de gör ETT SKIT....!! *morr*.. men men, det kanske beror på vilken "förmedlare" man får... :) lycka till!

Skrivet av Anna L, tidigare Ö, 2007-09-27 10:44

Hej Karin! Hur gick det med halkan?? .. ville bara tipsa om min nystartade blogg: pompadulla.blogspot.com... Ha d gott!! KRAM

Skrivet av anna lindquist, 2007-10-18 13:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?