En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

handlar om allt

handlar om allt från himmel till jord

är tröttare än någonsin.
jobbat 36 timmar natt på tre dagar. jobbigt.
måste sova men orkar man somna. ska snart tillbaks till jobbet och reda ut lite problem.
vad ska man säga har det hänt nåt i ens liv. nej man har tid för sina vänner men att ens försöka ha tid för att dejta eller gå ut och ta en bärs är en dröm som sakta försvinnner. att träffa den där som håller om en på kvällen och bryr sig. just det. att få den närheten alla människor behöver skulle va underbart. men man måste träffa någon som funkar och inte ta första bästa. vilket man ofta inte har tid med. fan vad trött jag är på att jobba.

Skrivet av lagersblogg, 2006-08-09

Visa hela (0 kommentarer)

hej
vad har hänt idag
jobbet gick som det skulle!
tjejen som man tycker om som kanske skulle komma hit har tappat sin mobil hos en kompis så där sprack det. hoppas ändå på nåt sjukt sätt att hon dyker upp.
kom hem 07:00 från en festbörjade jobba kl: 11:30. ska jobba imorgon. och sen drarjag iväg igen. hoppas det händer nåt ikväll!

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

funderar på att bara åka iväg ta bilen dit den för mig och komma bort från arbete, ansvar, tankar och känslor. få vara någonstans där man är helt själv och lyssna inte tänka. bara komma bort. kanske ta med någon som orkar lyssna på hur jobbigt det är med all stress på jobbet. eller att bara prata om allt konstigt vi människor ställer till med.

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-11

Visa hela (3 kommentarer)

hej igen!
jobbar på en mack ibland nattetid.
jag har då en kompis som bor på ekerö. denna väns kompis hade varit på macken när jag jobbade hade visst snackat med henne. :P hur som helst så hade denna människa tyckt att jag va astrevlig och ville prata med sin kompis som jag då känner. om att jag va så snäll, helt sjukt. och när hon då beskrev mig så kände min kompis igen mig och sa att jag jobbar på den macken.
lite skitsnack från mig som vanligt men det är sant.

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-10

Visa hela (0 kommentarer)

Första gången man skriver.
vad har hänt under veckan?
jag har lyckats med bedriften att va bakis två dagar i rad.
tjejen som jag tycker jättemycket om fyllde år och där försvann min lön! (:
jag har kommit på att anna sjödin (ssus ordförande) inte borde kommentera alkohol politik. efter hennes slagsmål på crazy horse. Men som vanligt så kan inte sossar sköta sig själva utan måste ta hjälp av staten för att inte slåss på krogen. som ni förmodligen hör är jag rätt borglig av mig.
statoil höjde bensin priset med 10 öre. vad gör det när sossarna tar mer än hälften av all bensin.
kramar alla underbara människor lager.

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-10

Visa hela (1 kommentar)