En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
laphlikkitita

l a p h l i k k i t i t a

thank god it's friday

fredag, helgen börjar närma sig, riktigt skönt.
tyvärr har jag lyckats få sjukt ont i halsen och knaprar alvedon och halstabletter i sinne.
latar mig lite även, jag menar det är ju snart helg, man kan ju inte jobba ihjäl sig såhär på fredageftermiddag.

helg o sol. ja de kan väl inte bli så mkt bättre. ska lata mig och eventuellt styra upp lite kreativitet imorgon, annica har ju fått mig att vilja måla, greja osv. jag va ungefär den snällaste igår och hjälpte henne med att möblera om lite och slå in "fula" fotoalbum i fiinpapper så de matchar ;) vi lyckades även hitta mr frog, under sängen... till saken hör att när jag kom dit sa annica,
- jag fick en gorda av oscar.. jag tittade mig omkring men såg ingen groda, nästa information var att... - grodan försvann bara, vi hittade inte igen den.
men när det var dags att flytta sängen låg en något förmultnad liiten liiiten groda där under. stackarn, men han hamnade i dammsugarpåsen, med de andra husdjuren, dammråttorna, han har det nog bra, förhoppningsvis. en liten begravning sådär innan han fick åka karusell ner i påsen.

förresten åt vi hårda potatisar med en massa gott till. den blev inte så bakad som det var tänkt, men gott var de. min privata kock. tack för en myskväll med trötta flickor o dåliga skämt (tex, - har du sett mina tändsticksaskar, dom har gjort tändstickor av ernst.. - det är väl för att han är ett spån ;) hahaha kul vare.

kos og klem.

Skrivet av laphlikkitita, 2007-03-16 15:52

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?