En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

lassekongos bloggis

blogg

årets första snö hade fallit och Martin Beck rökte sin sista cigarette och var hungring och ångrade att han inte åt med sina kollegor. Det var tio dagar sedan Beck såg filmen om Roseanna på båten som han fick av Kafka.

Martin Beck går till en resturang SHT (?), där han ska äta och ställe några frågor till förken Göta. efter alla gäster gått iväg så sitter martin beck kvar, han har ätit och druckit fyra koppar kaffe. tillslut går Göta fram till Becks bord och genas börjar han ställe massa frågor om mannen på korten som beck har med sig. Göta känner igen mannen på bilden och säger att han har samma kavaj ocj keps på sig som när hon såg honom.

Manne på bilderna är känd från båten Diana och Juno.

Martins konversation med fröken Göta är informell, han ställde mycket frågor.
Efter ett tag så ställer han ytterliggare några frågor men får inte konkreta svar.

Beck går hem till fröken Larsson för att fråga om hon känner till mannen på bilden, hon har nämligen jobbat på båten. tidigare.
men i somras jobbade hon på en annan båt. Men i alla fall så gav beck larsson bilden på mannen och se ifall hon känner igen mannen.
Hon tittade på bilden, men ingenting gav svar, hon kände inte igen honom.
Larsson gick och tog en sigg. beck trodde inte på henne, utan han är säker på att hon ljuger och känner igen mannen, hon hon nekar.
BEck har bevis på att de har träffats ett flertal gånger, hon blev rädd

Beck gick därifrån efter ett tag, hon satt helt tyst och bet på naglarna.

Skrivet av lassekongo, 2006-06-07 20:20

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.