En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

lassekongos bloggis

Ingen rubrik

Dagen efter han hade pratat med dem två jobbarvänninorna så ringde han tillbaka till fröken göta och träffade henne ytterliggare en gång, för att han ville få reda på vem mannen var på bilden. Martin åkte till Götas resturang för att äta och tala med henne, han fick kaffe. ( vilket han mådde illa av).
De pratade mycket, två timmar. Hon berättade mycket om tiden på Daiana och mer därtill.

Konstapel Lundberg, var på ett café för att äta frukost, mannen i kassan var välbekant, han tänkte efter mycket. Efter ett tag kom han på att manne var bekant sen en bild på honom på stationen. Det var mannen på bilden som Beck söker efter.

Han hörde av sig till Beck etc. och Kollberg var på hugget direkt, "pass på att börja". Kollberg åkte dit till Cafet, någonstans inne i stans, östermalm.
Mannen jobbade kvar på cafet medan Kollberg satt på en ölbar precis bredvid och spanade in mannen. Sedan gav han sig av på en "promenad" genom stan. Kollberg var efter honom, hela tiden.

Mannen gick runt hela stan nästan, Kollberg låg ungefär tjugo meter bakom hela tiden.
Tillslut försvann mannen i en port.

Och där slutar jagandet efter honom, just för studen.

'Bengtsson är mannen på bilden, han bor vi s.t erikplan tre våningat upp.
Kollberg hade suttit i porten mitt imot för att spana in Bengtsson, efter ett tag hans kollega och bytte av. Ingenting särskilt hände, det var lugnt.

De följde Bengtsson dem senaste dagarna, lite mer än en vecka. Han hade samma dagsrutin hela tiden. Han gick upp, drog upp perssienen, öppnade försntret, gjorde sig i orndnig för att sedan gå till cafet City för att dricka två koppar kaffe och sedan en macka.
Han berättade i förhöret att han känner igen Roseanna och atthan har pratat med henne ett fåtal tillfällen på båten Diana.
Han hävdar att han inte mördat henne.

Beck fortsätter utrednigen.

Beck, Kollbeg ja, alla somär inblandade i fallet förhör massor av personer som kan vara knyta till fallet. De får bara mer och mer information, dock i rätt information varje gång kanske.

Bek är säker på att det är Bengtsson som har mördat Roseanna, därför har de pratat med en flicka somheter Sonja Hansson som ska fungera som en lockfågel

"du är ganska lik roseanna och vill att du ska fungera som lockfågel. VIlket skulle gåt på följande sätt: Han arbetar som expditionsföreståndare i en expressbyrå på Smålandsgatan. Du går dit och beställer flyttning, flirtar med honom och ser till att han får adress och telefonnummmer. Du måste få honom intresserad. Sedan är det bara att hoppas" sid 165

Alltså Bengtsson menar Beck.

Skrivet av lassekongo, 2006-06-08 11:19

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.