En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

leas' bloggis

Idag började dagen med pulkaåkning i en liten backe. Sedan var det lunch, chickenbits och ris. Vi hade inga lektioner idag så vi lekte mest. Nu har jag lärt mig alla barns namn, och pratat med lilla Liam för första gången. Han är väldigt blyg, men han pratade med mig om att han var född i drakens tecken och att han reser mycket. Jag är väldigt utsliten nu, eftersom jag sprungit runt med alla barnen så länge. Speciellt med Filip, han är så full av energi, och så vill han att jag ska vara lika pigg så att jag hinner med i hans tempo. Nu känner jag mig väldigt gammal.

Citat av barnen;

"Jag har inga syskon...men jag har en hamster!" /Liam

"Idag ska vi kastrera våran katt!" "Jaha...vad betyder kastrera?" "Jo, du förstår, det är när man får en tratt på huvudet!" "Häftigt...jag vill också bli kastrerad!" " Nej ditt pucko...det går inte att kastrera pojkar!" / Rut och Alexander

Skrivet av leas, 2007-01-23

Visa hela (1 kommentar)

22/1 2007

Min första praodag.
Jag och Milla praoar på stenmo, jag på sunnanäng och hon på lönneberga. Alla barnen är sex-sju år gammla, och väldigt...små? Dem är verkligen jättesöta:).

Min tå är helt krossad nu, tack varje alla barnen. De kom fram till att jag var kittlig, och det slutade med att jag kittlades av 20 barn samtidigt, när någon välte en stol över min fot. Den är nu röd med lite blåa toner.

Citat av barnen;

"Hur gammal är du Linnéa?" "14 och ska fylla 15." "ooooh..så då ska du börja fyran!" /Clara

Skrivet av leas, 2007-01-23

Visa hela (0 kommentarer)