En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Välkommen till min blogg :likasnyggsomjag

Det såg leskigt ut när Zalla gick omkull.

Heej. Igår hoppade jag lexella på mig lektion. Det gick jätte bra. Hon blev så dungsur av svett. sen skrittade jg Jammi åt sara. Jag travade lite för sara. Hon va stel och lite halt i bakbenen och hon har vila för att hon har varit dålig i frambenen så nu har det kommpis nåt nyttt i bakbenen! sen stannade jagoch tittade på lektionena. UNDERLAGET I RIDUSET ÄR SKIT!!!!!!!!!!!!!! Många hästar halkade och Zalla halkade så hon aa jag vte inte hon gick om kul och ryttaren va typ 60 men hon slog sig inte med det va läskigt för hon flög in i sarjen så det ekade i heloa riduset! Zalla fasnade med tyglen om benet.

Sen typ skojademin klas kompis chistoffer och jag han är typ ett probem barn.Ja så skojade vi så sparkad ejag ha n lite i benet bak i från så han flög in i väggen!!:):) men dte tyckte han med va kl så allla skratade. Sen va det en lite skit unge så när vi lekte dungkgömme i skolan så sprang min kompis Ronja och ag d¨å va det en liten som sträckte ut hande så vi fick det rakt i magen när vi spran! Det gjorde jätte ont! Då sa jag: men vad fan håller du påm med............ Aaa men han typ brydde sig inte jag tro ionite han hörde så mkt. :-D
Han får skylla sig sjkälv haha.XD

Sen har vi tagit klass foto. vI fick ta ett som vi fick göra krimaser på dte blev helt c-p. sen tog ci ett vanligt som skulle i katalogen. Jag blev nog ful(:=)

Skrivet av likasnyggsomjag, 2007-10-03 15:05

usch ja de såg verkligen hemskt ut... tur att ingen skadade sig iaf

Skrivet av Elin <3, 2007-10-03 15:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?