En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
lilla_Py

lilla_Pys öden och äventyr

Svar på det välkommenterade inlägget

Jag kan inte låta bli att nämna det lilla drama som utspelade sig i min blogg igår. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska hantera det men det var intressant. Jag vet att jag gör så gott jag kan och att jag inte är någon supermamma men jag tror på det bestämdaste att barn behöver lära sig att förstå sina gränser och om deras mammor och pappor hela tiden tänjer sina hur ska då barnet veta när det är nog. Jag skulle aldrig ens överväga att skaffa ett barn till just nu. Inte heller skulle jag ta med mig min son till jobbet och jag kommer inte att starta ett eget företag medan jag väntar barn eller har småbarn hemma. Det är mina gränser. Tydligen inte allas och det respekterar jag. Det är det som är så spännande med människor, vi kan tycka helt olika i frågor och leva bredvid varandra i samhället.

Jag blev lite bekymrad när jag läste kommentaren som menade att jag borde vara lycklig över mitt friska barn och inte klaga på honom hela tiden. Jag ringde min man och frågade honom. Han läser alltid min blogg och han förstod inte vad jag pratade om. Han har aldrig uppfattat att jag klagar på sonen. Jag skulle aldrig klaga på honom och jag är oerhört lycklig över att han är fullt frisk och underbar. De som känner mig vet att jag gör allt jag kan för att han ska må bra och att jag älskar honom över allt annat. De som känner mig och följer min blogg kan tydligen läsa mellan raderna där min självironi skriker ut att den ända jag klagar på är mig själv. Men eftersom det är en blogg, inte ens tryckt i din morgontidning så behöver du inte läsa om du inte vill. Jag får fortsätta att skriva hur jag vill om mitt vardagsliv och om mina förhoppningar, önskningar, klagomål, lustigheter och klurigheter och det tänker jag göra. Det här är MIN blogg och den som inte gillar det jag skriver behöver inte läsa! Så enkelt är det.

Bara en sak till: den som orkar engagera sig så fullkomligt i något som jag har skrivit säger mig att allt inte är riktigt som det ska. Jag skulle gissa på utarbetad och på gränsen till utbränd. Men det är bara min egna analys av ett antal kommentarer. Den som tar åt sig känner igen sig…

~ Py ~ som njuter av egentid eftersom sonen sover middag

Skrivet av lilla_Py, 2007-08-23 14:19

Jag kan inte säga att jag tycker du klagat på din son. Skönt att du tar det hela med ro. Idioter kommer alltid finnas, konsten är att inte låta dem komma åt en :)

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-08-24 11:13

Enligt vår nya regering så kan du inte vara utbränd:)
För det finns inte längre .
Annars så håller jag med Tiger och många andra det är din blogg du skriver vad du vill.
Och den som inte vill läsa eller förstår hur du menar klicka vidare.

Skrivet av swede, 2007-08-24 13:21

Alex Schulman, sveriges meste bloggare.

Skrivet av Diana, 2007-08-27 10:14

har du sett, du ligger på FÖRSTA plats på listan ;)

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-08-27 11:47

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?