En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
lilla_Py

lilla_Pys öden och äventyr

Innan jag får lov att dö

Jag har tänkt mycket på döden på sista tiden. Inte bara för att jag är deppig utan mest för att jag har blivit mamma. Jag har fått ansvar för en människa och jag måste finnas kvar och vara frisk i alla fall tills han är stor nog att klara sig själv. Jag börjar förstå vad det verkligen innebär att vara förälder. Vad jag har kommit fram till är att jag måste hålla mig vid liv tills sonen är vuxen för ingen annan kan vara en lika bra mamma för honom som jag är . Jag vet att jag har skrivit det förut men nu förstår jag vad det innebär. Betydelsen av orden har gått in i skallen. Jag är hans mamma och ingen annan kan ta min plats för ingen annan kan älska honom som jag gör. Jag älskar honom mest av alla i hela världen (förutom hans pappa då förståss) och jag skulle göra vad som helst för honom.

Så innan jag får dö måste sonen ha vuxit upp till en mogen man med en stabil grund att stå på. En stabil grund av kärlek för allt levande, respekt för allt levande och vetskapen om hans oerhört stora värde för världen. Jag tror inte att sonen är vår frälsare men jag vill att han ska vara en stark och trygg människa som i sin tur blir en bra förälder till sina barn. Att han är en god förebild och inte bryr sig så mycket om ifall någon tycker att han är en mes i skolan. Jag vill inte att han ska bli mobbad men jag avskyr mobbare lika mycket som djurplågare.

Jag skulle vilja bli farmor (och min hemliga dröm är att få bli mormor vilket inte ser så lovande ut just nu) och få en värdefull relation till mina barnbarn innan jag dör.

~Py~ som nu ska passa på att ta en tupplur

Skrivet av lilla_Py, 2007-10-17 10:09

det här är första steget. Att inse att man är värd någonting - genom någon annan.
Nästa steg är att inse att du är värd någonting bara genom dig själv.

Jag längtar också efter att bli mormor och farmor :D

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-10-17 11:54

och jag längtar efter att bli pappa.


Väldigt kloka ord av dig. Din son kommer att bli en god människa med en mamma med så mycket kärlek

Skrivet av celadus, 2007-10-17 16:05

Yes! Äntligen ;) Skönt att Sam rök, fast jag tyckte nog att Mattias hade den största åk-ut biljetten igår.

Skrivet av Diana, 2007-11-03 13:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?