En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
lillnikke

lillnikkes bloggis

ojoj varm och regnigt... och lääänge sen jag skrev ngt.. snart är skolan slut såååå skönt! gillar inte det här. men snart e de dax.. måste bestämma om det blir usa eller sverige innan 5 juli. jobbigt

snakka med em i tfn - kul! men saknar fia mkt!! och ronja. jag e så glad när du e glad ronjis!!! du e speciell. hoppas filmen var bra! ;-)

näää nu ska jag nog lägga mig. är trött som faaan!

Skrivet av lillnikke, 2007-06-25

Visa hela (3 kommentarer)

...i varenda muskel... och det är ju inte så många. hahaha. men jag är envis.. så jag SKULLE bara bära lite tungt jag åxå.. eller tungt och tungt - för mej var det tungt iaf! :D så nu har man ont i ryggen - tack för det panagiotis! yassas! eller vad fan man säger på grekiska...

min telefon är sorglig... funkar inte hemma i rummet - och jag som bara vill prata med er heeela tiden!! :(

Skrivet av lillnikke, 2007-06-07

Visa hela (1 kommentar)

Det är jobbigt att vara utan internet vill jag lova... faan det var borta i en vecka :(((( men nu är jag tillbax!

snart måste jag bestämma mig.. usa eller inte usa - det är frågan! vill men vill inte. velig är tydligen mitt andra namn just nu. det skulle vara så fruktansvärt ballt och åka dit, och nu finns ju pengarna att låna om jag vill. men sedan kommer tankarna på dom där hemma. älskar er!!! Fia! Ronja! Syrran! Morsan! Ludde! Malla! Erik! Ni är bäst det vet ni! så OM jag sticker - döda mej inte! för någon gång kommer jag ju tillbax till svealand! :)

har inte snakkat med fia på läääänge... det märks... i hjärtat...

och ronja - hoppas du har det bäst - för ngn annan som du finns inte!

Skrivet av lillnikke, 2007-06-05

Visa hela (2 kommentarer)

... det blir inga skor... :( jag går i vinterkängor i sommar - helt klart! hittade assnygga vita sommarskor - i 39!! dom letade igenom hela lagret efter min storlek men det sket sig... igen!

mike är tjatig. snart skiter jag i usa för att han tjatar så jävla mycket. men faaan vad kul det skulle vara egentligen. förutom att jag kommer dö av att sakna er - ni vet vilka ;)

idag är det dax igen - jag skulle ju få slippa henne! men inte... nervös!!!!

Skrivet av lillnikke, 2007-05-23

Visa hela (2 kommentarer)

kul fest igår! har fortfarande ont i huvudet.... beror nog på all hög musik.. hehe! carrie i sitt bästa festhumör somvanligt, men faaan vad det ska spys på toaletterna :S grose! ngn mer som är äckelmagad än jag?? mike tjatar om usa som vanligt... lockar jävligt mkt.. tänk att flyta omkring och jobba som bartender.. på resturanger.. runt om i usa fan det låter kuuul!!! men dyrt till att börja med - ngn som vill låna ut lite pengar - typ 30000!?!?

lite allvar: vet inte om jag orkar åka iaf. älskar mamma såklart - vill inte lämna henne ensam. men syrran börjar kanske bli äldre nu - kan ta hand om henne lite. men svårt ändå!! och sedan är det ju fia och ronja... saknar dom!

BTW
shoppa är inte så kul....

...speciellt inte när man e en liten skit! kan ju inte gå i vinterskor heeela sommaren :S men får väl svälja stoltheten och knata in på barnavdelningen *bläää* :D

Skrivet av lillnikke, 2007-05-19

Visa hela (2 kommentarer)

varför? jag vill vara riktigt glad! men det finns inte nu. vad fan ska jag göra? älskar dig mor, men fan vad du kan få mig att bli orolig.

Skrivet av lillnikke, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

faaaaan att telefonen funkar ungefär var 3e dag! :(:( men det är ju billigt så man ska väl inte klaga! :S fia - skönt å snakka med dej! alltid! saknar <3 du och ronja.... säger bara... underbara!!

Skrivet av lillnikke, 2007-05-14

Visa hela (2 kommentarer)

... jodå.. helgen var ok - fick lite återhämtning efter fredagens jobbiga lektioner. fan att man aldrig kan få ha det som man vill. men idag är det dax igen :( varför just jag???? deppigt!

Skrivet av lillnikke, 2007-05-14

Visa hela (1 kommentar)