En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

linda494s bloggis

Min nya favorit :D

Skrivet av linda494, 2008-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Såhär är det, jag har varit glutenintollerant sen barnsben. Jag åkte in och ut på sjukhus ganska ofta för att göra olika tester. Läkarna var inte helt säkra på om jag verkligen var glutenintollerant.

Jag var inte gammal, jag var nog runt 5 eller 6 år. Jag tyckte att det var jobbigt att vara glutenintollerant. Och jag tyckte att det var jobbigt med alla "koller", att åka fram och tillbaka till NÄL (sjukhuset) och jag tyckte att det var jättejobbigt de få gånger som läkarna tryckte ner en slang med en kamera i halsen på mig.

Jag kommer ihåg när jag var på sjukhuset en gång då jag hade fått bedövningssalva i det högra armvecket. För att salvan verkligen skulle gå in, så var jag tvungen att vänta ett tag i lekrummet. Där såg jag barn som hade brännskador i hela ansiktet, barn som inte hade något hår på huvudet, barn som satt i rullstol och barn som var blinda. När jag satt där bland de andra sjuka barnen. Så tyckte jag inte längre synd om mig. Min sjukdom var...

Skrivet av linda494, 2008-04-05

Visa hela (1 kommentar)

Alla borde kommentera lite oftare så att man får en slags bekräftelse på det man skriver. Det känns som om man skriver men ingen läser eller bryr sig. Så från och med nu ska jag börja kommentera så det glöder.

Om du kommenterar mina inlägg nu,
så får du garanterat en kommentar
tillbaka av mig !!

Skrivet av linda494, 2008-03-27

Visa hela (2 kommentarer)

Då ska la jag också haka på trenden att beskriva sitt liv med endast sex ord.
So, here we go...
Svek, oberäkneligt, utomlands, utanför, osäkert och lögner.

Skrivet av linda494, 2008-03-27

Visa hela (1 kommentar)

För nån vecka sedan ville jag spy på alla mina kläder i min garderob. Jag var trött på allt! Jag tyckte inte att jag hade något fint plagg överhuvudtaget. Så idag drog jag och syrran in till stan och shoppade lite. Jag köpte 2 tröjor som jag kan mixa med andra plagg.

Pusspårej. :*

Skrivet av linda494, 2008-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Idag hade min syster "vuxenkalas" = alla släktingar som bor i närheten kommer och grattar henne. Min ksuin Colin hade spring i benen och hade fullt upp att leka lekar med de andra barnen. Min andra kusin däremot som bara är 3 veckor, Connar (uttalas konnor, haha), var tråkig och låg och sov.

Min granne som är 80+ var tillochmed och lekte kurragömma med 4åriga colin. Jag satt på barnbordet, som enda barnet över 10... Det var ju grymt roligt, värsta draget... eller inte.

Jag hade skittråkigt, men syrran var iallafall glad tror jag. OCh det var ju som sagt hennes dag ändå.

SCHÖSS

Skrivet av linda494, 2008-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Dags att komma i form inför sommaren nu. Jag har latat mig tillräckligt länge och nu i påsktider känner jag att det är dags att komma igång. No more candy for me!

I ett av mina tidiagre blogg-inlägg skrev jag om att jag ska lägga ner med alkohol. Och jag känner mig faktiskt lite stolt. Jag nekade en fest med mina närmsta vänner, och istället satt jag hemma med la familia. :)

Hörs och störs, som Shire brukar säga. ;)

Skrivet av linda494, 2008-03-23

Visa hela (0 kommentarer)

Ville egentligen bara önska alla en riktigt glad påsk. Hoppas att du har roligare än mig. Själv sitter jag här framför datorn, tack vare att det inte finns något vettigare att göra just nu. Hela min familj sitter bänkade framför tv:n som schimpanser (vet ej varför jag sa som just schimpanser, och jag vet heller inte hur schimpanser stavas) och kollar på nått tråkigt sångprogram.

Jag har ätit påskmiddag, klätt ut mig till påskkärring, gick till mormor och morfar.. Jag vet vad du tänker "Men snälla, hur gammal är hon?" Jag är 15, 16 om 2 veckor. Men syrran lurade ut mig... Och hon är faktiskt äldre än mig. Haha.

Jag har varit hos mina grannar också, innan vi gick för att se på påskelden som man iochförsig, kan se från mitt hus. Men nej, vi skulle ju inte stanna hemma. Vi skulle promt ut i kylan och stanna där tills tårna blivit blåa.

Men jag ska väll inte klaga. Jag har haft ganska trevligt faktiskt. Men jag tycker inte att påsken är något speciellt. När...

Skrivet av linda494, 2008-03-22

Visa hela (0 kommentarer)