En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lindens blogg - Om livet på Siljansnäs skola

Här skriver eleverna i sexan på Siljansnäs skola om vad som händer i och omkring klassen. Vad jobbar man med? Händer något skoj? Förhoppningsvis får du reda på det om du följer vår mycket lokala "dokusåpa".

Bra jobbat med universum tjejer och killar! Här kan ni läsa ert universumjobb i en pdf-fil om ni vill. Klicka på länken så startar förhoppningsvis dator ett program för ändamålet.

universum.pdf

/Peter


Skrivet av lindarna, 2011-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

Vi har precis börjat med vårat grupparbete om rymden och religon. Vissa är klara vissa inte...
Vi har haft gympa och varit på bibblan. På rasten var det väldigt varmt och vi halka runt på isen. Vi ska öva franska liksom som alla dom andra som går på språk bara för alla har prov snart. Hoppas det går bra! Vi på franskan är jätte nervösa speciellt Emma.
Kram hejdå :)

/Louise, Emma & Lisa

Skrivet av lindarna, 2011-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Äntligen har den nya terminen, vt -11, dragit igång.

Kul att ni kommit igång så bra med vårt rymdtema.

Håll i HELA vårterminen nu, så får ni ett fantastiskt sommarlov mellan sexan och höstadiet.

/Peter

Skrivet av lindarna, 2011-01-14

Visa hela (0 kommentarer)

I dag hade vi avslutning och det var jätte kul, alla sjöng jätte högt och några dansade :-D. Det är faktiskt ganska härligt att det är lov. Hela skolan gick tillsamans till kyrkan och eftersom vi går i 6:an så fick vi bära facklorna! Men det gick bra.
Så från oss alla till er alla en
God jul och ett Gott nytt år!

Ha det bra!
/Lisa

Skrivet av lindarna, 2010-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Hej! I dag har spelmännen kommit hit så fyran, femman, sexan och femåringarna har dansat till spelmännen. Det gick bra. Sen har tjejerna haft slöjd medans killarna hade fritt. Det var ungefär vad vi har gjort i dag.

Skriv gärna en kommentar.
Ha det bra!

/Frida

Skrivet av lindarna, 2010-12-15

Visa hela (2 kommentarer)

I dag har vi firat lucia på skolan. Vi har gått flera luciatåg bland annat till företagshuset. Vi har även förberätt oss för julbasaren som vi ska ha på skolan. Där vi kommer sälja saker vi gjort för hand, vilket tagit både hårt arbete och tid. Vi i klass 6 har även skrivit en berättelse till en bild vi fått som går att läsa på basaren. Men kommentera gärna det här inlägget, det är första gången.

/Lisa

Skrivet av lindarna, 2010-12-13

Visa hela (1 kommentar)

Hjärtligt välkomna till Lindens klassblogg. Här kommer Lindens elever att sammanfatta vad dagen på skolan innehållit. Vad har vi gjort för skoj? Har vi lär oss något kul eller bra? Har det hänt något annat roligt.

Min förhoppning är att detta ska bli ett roligt sidoprojekt till den vanliga undervisningen. Att bloggen kommer att innehålla roliga betraktelser av att vara mellanstadieelev. Skriven glädje, humor och med glimten i ögat.

/Peter

Skrivet av lindarna, 2010-11-26

Visa hela (0 kommentarer)