En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

louise

- gör skiten till verklighet!

Tjenis penis!
Nu har jag inte skrivit på typ två dagar eftersom jag inte haft tid och det har igentligen inte varit nått intressant att berätta om, bara att jag var i stan igår och köpte solbrillor.
Idag ska jag till "alekampen", vet inte varför, för jag har ingen fucking lust! Jag anmälde mig i ren desperation för att få slippa skolan, men nu ångrar jag mig verkligen... Men jag ska åka dit nu om typ 5 min med Jossan och så ska jag säga att jag inte kan paddla eller så skjuter jag min paddlingspartner.. asså paddla, seröst!? men om jag hänger med dit så slipper jag ju iallafall skolan. hoppas jag..
Aja, det var allt jag hade att skriva nu, jag kommer tillbaka senare och skriver om hur det gick med paddlingen. ha ha.
Puss och kram - gör ett barn!

Skrivet av louise, 2008-05-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag måste bara skriva grattis till Sverige, för 1-0 mot slovenien!
Dom spelade inte så jättebra, men ett mål är ju fortfarande bra.
Jag måste också påpeka hur himmla tajt Sloveniens matchtröjor satt! Tyvärr kan jag inte säga att det var snyggt för jag fick cellskräck när jag kollade på dom, det såg ut som tvångströjor!
Men grattis kära fosterland!

Skrivet av louise, 2008-05-26

Visa hela (1 kommentar)

Tjenis penis!
Ny blogg nu. Har lämnat bilddagboken bakom mig... nästan.
Tyckte det blev för mycket med att behöva lägga in bilder varje dag, usch!
Men nu har jag i alla fall skaffat denna blogg efter att ha sett en "vänn till släkten" blogga om sin cancer, och här ska jag försöka skriva så ofta som möjligt. Och hur bra det går med den saken det får vi se. ha ha.

Idag:
Idag har det vart en vanlig dag. Jag började skolan 08.45 och var astrött eftersom jag varit uppe i stort sätt hela helgen med Rebecca och Kristin. Första lektionen var Engelska, trööök! andra lektionen var matte, ännu mer trööök! Men som tur var hade klassen vunnit en tävlig så vi fick sluta efter matten, alltså 11.10, jippi! Då gick jag till Vickan som inte hade varit i skolan, men mådde bra nu. Hon sov när jag kom men fick kliva upp tack vare mig (stolt).
Sen gjorde hon iordning sig och åkte iväg med frida till fridas mammas jobb. Då traskade jag hem, på hemvägen så stod en massa gubbar och...

Skrivet av louise, 2008-05-26

Visa hela (3 kommentarer)