En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
machina

machinas bloggis

Ska döda den här användaren nu. Kommer inte ta bort några inlägg, utan jag kommer låta det vara som det är.
Ska skapa en ny och börja om på noll.

Flitiga läsare kommer säkert märka vilken som är min nya användare.. Ifall någon bryr sig dvs. :P

Adios!

Skrivet av machina, 2006-03-23

Visa hela (3 kommentarer)

Jag framstår som värsta bittra människan när jag skriver här, men det är väl det bloggen är till för, att yttra sig om saker? :P

Kommer inte speciellt långt på min lista märker jag.. Jag går mest bakåt. Men jag FÖRSÖKER iallafall. Det är väl alltid något?

Uppdatering:

- Jag håller på att snusa ihjäl mig. Snusar upp nästan en dosa om dagen även fast jag inte får abstinens. Jag snusar bara för snusandets skull. Att lägga av nu finns inte på världskartan, jag måste skaffa motivation först.
- Jag har låtit bli att skriva elaka saker till folk på t ex lunar som jag stör mig på. Eller senast hände det i början på veckan eller i slutet på förra. Jag frågade en kille om han var bög, och sen tog han bort sig. Haha. Klarade mig idag från att skriva till en fjortis dock.
- Jag diskade i förrgår.
- Jag har inte ätit ordentligt på flera dagar. Har inte orkat, eller så har jag bara mått illa.
- Jag har tänkt ringa min bror för att dösnacka, men det blev...

Skrivet av machina, 2006-03-17

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter och lyssnar på Alcazar och snackar skit om min pojkväns gamla flickvänner/kärlekar. Hade det inte varit för mycket att censurera hade jag lagt in msn-konversationen här. :P
Visst, jag har fruktansvärt fula ex och gamla pök som han klagar på.. Men hans ex då?! Ser ju ut som ryska horor allihopa. Fast flickvännen innan mig ser faktiskt bra ut. Men det ser ut som att hon har fastnat med håret i en skärmaskin eller nånting. Det är helt sprikrakt. Men hallå? Finns inget fulare än hår som är rakt avklippt. Jag har inte haft rak hår på säkert 10 år, och tacka fan för det. Det är ju så fult! Uppklippt hår är fan så mycket snyggare.

Och idag måste jag snacka skit om andra för att framstå som bättre sjäv. Halleluja!

Men de har ingenting att jämföra med jämfört med mig.

Blir så glad av att lyssna på bra musik. Får lust att gå ut på krogen och dricka mig full och dansa hela natten lång. :D

Skrivet av machina, 2006-03-16

Visa hela (2 kommentarer)

Magnus Carlson - Det värsta av allt.

Längst där bak i nattvagnen, sitter jag och längtar hem.
Min tro, mitt hopp har åkt på spö. Därute faller gula löv.
Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill.
Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.

Jag viker ihop ditt avskedsbrev, nu vill jag ha dig ännu mer.
Men du och han, ska börja om. Och du och jag, det var en gång.
Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig.
Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.

Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.
Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.

Jag passar inte in nånstans, allting är så fult och falskt.
Jag kunde varit stor och stark, nu är jag bara, inget alls.
Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill.
Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.

Runt mig sitter folk och ler,...

Skrivet av machina, 2006-03-16

Visa hela (1 kommentar)

Jag är så jävla knäckt idag. Vet inte vad som är fel, jag vet bara att allt är fel.
Jag mår som om jag hade blivit torterad.. Dessutom är mitt humör helt åt helvete. Klämde fingret idag och jag var påväg att börja grina. Inte för att det gjorde ont, utan för att jag blev så jävla irriterad. Och jag har bara haft lust att skrika på folk så fort de gjort nåt fel. Har verkligen fått bita mig i tungan idag. Mer än normalt alltså.
Har så ont i kroppen att jag inte vet var jag ska ta vägen.. Det gör ont bara jag rör mig. Och jag är hungrig men jag orkar inte laga mat. Vet att jag måste äta för att inte må illa, men när jag käkade lunch fick jag jätteont i magen och jag började må ännu mer illa. :/ Snurrig har jag varit hela dagen också.. Var påväg att gå hem från jobbet, men pengarna fick mig att stanna kvar. Har inte råd att vara hemma..
Jag är inte sjuk, utan det är nåt annat som jag inte kan sätta fingret på.

Och jag mår så fruktansvärt psykiskt...

Skrivet av machina, 2006-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

MED KIRURGTEJP! ;)
Köpte ett linne idag och under det kan man inte ha bh.. Så lösningen på det problemet fick bli kirurgtejp. Hur nu det ska sitta ordentligt och allt sånt där får jag ta itu med vid ett senare tillfälle.
Enda nackdelen är ju att brösten blir så förbannat små utan bh.. Hur löser man DET problemet då? Tejpen fäster inte så bra om man drar den över båda brösten, så hur gör man då? Silvertejp kanske? :P

Handlade, tvättade och hängde tvätt igår. Är så stolt över mig själv. ^^

Skrivet av machina, 2006-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Idag 15.00 släppte allt, för då var det helg och 2 dagars ledigt. Egentligen är det nog inte ledigheten som lockar mest, utan det är att slippa jobbet.
Det mesta gick åt skogen idag igen och jag är smutsig och äcklig över hela kroppen.. Fick b la soppåsevatten i ansiktet. :S

Blir inget festande i helgen.. Men det känns som att alkoholen inte löser nånting ändå. Eller för tillfället gör det det, men har man 100% kul mår man 100% dåligt dagen efter. Har man 50% kul mår man 50% dåligt dagen efter.. Det är den bittra sanningen. :P
Vill gå ut på krogen utan min pojkvän, men det lär ju dröja ett tag innan det händer eftersom vi bara ses på helgerna och då måste offra en helg tillsammans. För att resa hela vägen hem till honom dagen efter är jag inte kapabel till. Iallafall inte om jag ska ut med flickorna. ;)
Kan bara hoppas på att han ska ut med sina killkompisar snart så att jag kan gå ut med mina tjejkompisar. Då slipper en av oss sitta hemma och vara nojjig medans...

Skrivet av machina, 2006-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Helvetesdag på jobbet. Ville bara ställa mig och gråta när precis ALLT gick åt helvete. Funderar på allvar att säga upp mig.. Men vad gör man inte för pengar? Blir ännu mer olycklig av att bara vara hemma och inte kunna unna mig saker än att sälja min själ på fittjobbet. Sen vet man ju inte när nästa jobb dyker upp heller, så jag ska väl enbart vara tacksam för att jag har ett jobb.

Och inte nog med att allt är kuk så har jag mens och ett trasigt anus. Har två blodfläckar i trosskyddet, mensblod och anusblod. Jag är fan trasig överallt..
Men nästa vecka ska jag ta ut min p-stav och börja med p-piller och då slipper jag ha mens en gång i veckan. Då kommer jag få en svullen, blå arm och då kommer folk fråga om jag åkt på stryk som de gjorde när jag precis satt in staven.

Men fan, jag har ingen lust med nånting längre. Tacka fan för att det är fredag imorrn.. Jag bara hoppas att det blir fest i helgen så att jag får dricka mig full och slippa tänka på allt...

Skrivet av machina, 2006-03-09

Visa hela (2 kommentarer)