En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

maddelenes bloggis

trassel...

Så hade man skapat sig en blogg då. vad det egentligen ska vara bra för det vet jag ännu inte men kanske kan man skriva av sig några rader nån gång...

Sitter och lyssnar på Björn Rosenström och tänker på någon som jag egentligen inte borde tänka på, men vad gör man när man inte kan låta bli riktigt ??
Ibland önskar jag att allt varit annorlunda.

Det är länge sen jag längtade efter någon att tycka om och bry mig om, det var länge sen jag längtade efter någon att hålla om och allt sånt.

Jag är så himla glad för Annas skull, jag ser att hon mår så himla bra, jag bara önskar att jag kunde få må lika bra, att jag kunde få vara lika lycklig.
men jag är nog dömd till ett live i miseri, jo jag vet, det låter hemskt men jag tror på fullaste allvar att det är så, jag vet fan inte ens om jag kan vara lycklig. Jag vet att jag har upplevt känslan en gång, men jag tappade bort den ganska fort.

Jag undrar vad som egentligen händer i ditt huvud. Jag önskar att jag visste hur man visar en människa hur fin denne är.
Jag önskar att jag kunde visa dig hur fin du är nånstans där innerst inne, för det vet jag att du är.

Jag vet det mesta om det du har gjort, jag vet vem du är men jag vet vad jag har sett där bakom. En människa som blivit trampad på, som ingen riktigt förstår sig på, nån som kanske inte såg kärleken i sin fars ögon under barndomen.

Jag önskar att jag kunde säga "Jag ser dig" men hur skulle det låta ??
Shit vad jobbigt det är alltså.

Well, inte mycket att göra åt. Nu tror jag fan jag ska gå å lägga mig, blev riktigt trött i huvet nu.
Om jag någonsin hamnar tillbaka här återstår att se.
so long...

Skrivet av maddelene, 2006-07-13 23:48

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.