En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
madebykim

Peace, Love and coffee

En sån där social jävel som tycker om att träffa folk.

På fritiden tycker jag om att palla äpplen, mata grodorna i dammen till höger om huset borta till vänster och ringa in till lycko chansen. Har nyligen adopterat en gitarr vid namn Bättan

och när jag blir stor ska jag bli austronaut

Massvis av sol och massa plus grader och jag jobbar bara 1 timme idag :D tjohooo!
Börjar dagen med en capuccino sen ett yoga pass sen blire att sola resten av dagen! :D

Jagade flugor igår... dom är verkligen dumma! Tror dom verkligen att dom ska komma igenom fönstret. Dom flyger in i fönstret och försöker hacka sig igenom. och även om dörren är öppen så ska dom ändå fortsätta försöka ta sig i genom rutan. Är dom helt jävla blinda eller? Undra om det är någon som har testat en flugas IQ någon gång...

Skrivet av madebykim, 2010-06-30

Visa hela (0 kommentarer)

Fick en tidig födelsedagspressent av mamma att gå och designa min egna ring :D Fick en rosa sten och guld som dom får smälta och designa åt mig. så nu sitter jag och kollar olika ringar för att få lite insperation. Äntligen får jag min ring. Ända sen jag var 2 år har jag tjatat om en diamantring. (det var mer mamma som tyckte jag skulle ha en så det var väll hon som uppfostrade mig till att tjata om en) Men nu får jag designa min egna! visst det är ingen riktig diamant men jag är nöjd endå!

Skrivet av madebykim, 2010-06-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jätte fint väder! solen skiner. Det är jätte varmt och bokstavligt talat HELT vindstilla. och ett litet litet litet moln MITT FRAMFÖR SOLEN! OCH VÄGRAR FLYTTA PÅ SIG!!!!! vafan ska det vara bra för! Jag åker till sverige imorn och jag behöver sola! men det gÅR INTE för det där jävla molnet FLYTTAR INTE PÅ SIG! Ett litet litete litet moln. mitt framför solen. Det är så nära till ljuset men solen kan inte riktikt kolla fram! det är som att sitta bakom ett stängsel och se en tiquila flaska framför sig. Man försöker nå den men den är LITE för långt bort. man kan bara snudda den med ett finget men det går inte att nå den! Det enda man kan göra är att sitta och vänta på att växa så man ska nå den. Och just nu känns det som klockan aldrig har gått långsammare! solen står helt stilla. Den har inte rört sig en millimeter känns det som. Eller så är det det där jävla molnet som följer efter solen. Det kanske är någon som styr molent....

Skrivet av madebykim, 2010-06-23

Visa hela (0 kommentarer)

Bara 41 dagar kvar nu! sen behöver jag aldrig mer ta hand om en unge i hela mitt liv!
Därimot så måste jag erkänna att jag har haft väldigt kul här och för er som inte tror mig när jag säger att jag HAR mognat så.. ja det är sant. jag har det!
Funderar på att skriva ett brav till familjen eller nått eftersom jag inte är så bra på att prata om sånna saker som typ ack för den här tiden och blablbalbalaa sånnt skit. Men eftersom jag HAR mognat så borde jag göra det. så jag har börjat skriva lite om vad jag borde säga:
... okej jag vet inte riktigt hur jag ska brja än men iaf

Kära familjen

Tack för det här året! Jag vet att jag kanske inte har vart den bästa au pairen genom tiderna men jag har verkligen försökt (okej det är inte sant, kanske inte borde skriva det)
Iaf så vill jag bara säga förlåt för några "saker" som har hänt under det här året

-Att när ni väll hittar ett hus och ska flytta och börjar städa ut lägenheten.. När ni...

Skrivet av madebykim, 2010-06-15

Visa hela (0 kommentarer)

Vafan hände i helgen?? om någon vet.. Tacksam för svar!

Helt seriöst! Berlin... Har bokstavligttalat ALDRIG skrattat så mycket i hela mitt liv! Tycker joförsej synd om dom som var tvugna att umgås med mig... men det skiter jag i. Har aldrig haft så roligt!! även om jag inte kommer ihåg sååå mycket.

Btw så får ni inte se några bilder. MOHAHAHA! Kanske Maria när jag kommer hem men ingen annan. okej Ellen kan också få se. MEN INGEN ANNAN okej? :) good!

Skrivet av madebykim, 2010-06-14

Visa hela (2 kommentarer)

När mupparna äter så spottar dom jämt ut maten. Har aldrig sett en mupp tugga och svälja. Det kan ju inte vara bra för ungarna att kolla på. Då kommer ju ungarna göra lika dant sen kommer alla få anorexia!

Skrivet av madebykim, 2010-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Ledig idag! WHHOTWHOOT taggad som fan inför helgen efterosm jag, estland och hanno åker till "berlin" ! kommer bli helt stört! iaf ska gå och lägga mig en stund medans städerskan städar sen ner på stan och träffa estland TAGGAD SOM FAN!! Tequila imorn och på lördag åker vi!!!!!!!! FAN VAD AWSOME DET KOMER BLI!

Skrivet av madebykim, 2010-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

så den här helgen var ju..... Inga detaljer förutom att jag var AS PACKAD!! fortsatte på lördagen men den vart lite lugnare. Träffade några tråkiga människor åkte hem runt 2 och sov bokstavligttalat HEALA söndagen efterom det inte vart sååå mycket sömn på fredagen. any waaay..... ny vecka och kim är utvilad. Dags att tagga för nästa helg!!!! Kommer bli nå fruktansvärt kul eftersom jag och estland åker bort!! :D :D its gonna be AWSOME!

Skrivet av madebykim, 2010-06-07

Visa hela (0 kommentarer)