En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Young-by-head

Har flyttat från kära Norrland, där familj och vänner bor, till skåne/Ljungbyhed. För att vara med stora kärleken.

längtar Idag 21:15

Längtar efter mina kompisar.

Längtar efter härliga tjejförfester som alltid slutar i storfyllan.
..att få dansa mig svettig, att dansa å bara le åt världen som snurrar utanför mina ögonlock.

Känns som om det va en evighet sedan som jag bara satte mig ner och prata med nån av MINA kompisar. Längesedan jag kunde prata av mig ordentligt.

Samtidigt som jag inte ångrar mig en sekund att jag flyttade ner hit så.. känns det endå väldigt tomt..

Även fast jag kan prata om vad som helst med David så blir det inte samma sak.


-kan ju aldrig bli tjejsnack med pojkvännen-


Idag fick jag reda på att det underbara dragshow vännen bor bara 5 mil här ifrån.. så man kanske ska ta å besöka denne för lite omväxlingskull.

Jag skulle vilja komma hem å hjälpa vänner som behöver mig. Vara den som alltid finns till hands. För hur lätt är det att över telefon trösta?!

Det blir ju bara ord..

Längtar efter min IA!...

Skrivet av malinH, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter här med en underbart läskande Loka med citrus smak. Mina händer ser ut som russin och armarna är trötta. Idag är det den stora STÄD DAGEN! och trots att det är lördag och rätt fint väder, så är jag inne och städar..stooor städar. Disken som legat i hon är som ett minne blott och man kan spegla sig i vår underbart rena microvågsugn.

Ser redan framemot nästa del i lägenheten..TOALETTEN. Vi har ett badkar, som är ljuvligt skönt att ligga i. Men även den måste göras ren. skrubbas med renlighets medel å vattnas med varmt vatten.

våra skor i hallen står i en fin rad.

Skatter stora som små kan finnas när man städar. Man hittar bortglömda kära ägodelar och blir minst lika glad som när man såg dem allra första gången.. Men idag har jag bara hittat en gammal karamell som jag inte ens gillar. Och jag gissar på att jag inte alls kommer att hitta några särkilt stora eller vackra fynd när jag intar toaletten med skurtrasa och hink.

den största...

Skrivet av malinH, 2005-10-29

Visa hela (1 kommentar)

Hör ljud som lugnar och gör mig trygg. Någon som nynnar och viskar en sång. Vatten som skvalpar och trots min ofattbara rädsla för vatten (som kommer och går) så gör vattnet mig ikväll hel.

Det är mitt käre allt, min David som sitter i vårt alldeles lagoma badkar och tar sig ett kvällsdopp. 22:24

Min morgonrock värmer frusen kropp och mina ben skriker. Muskler som jag inte trodde fanns har åter sett ljuset. med skivstång och stepup bräda, med min alldeles egna lilla vikt (som ikväll kändes enorm) så gav jag hela min kropp en rejäl omgång.

Det var ingen som tvingade mig och jag valde ju själv hur tungt jag skulle pressa. Så trots att jag gärna skulle vilja skylla mina trötta ben och kropp på någon annan så gör jag inte det. Och trots att det är å himla jobbigt att ta fingrarna ur baken och ta sig till träningsklokalen så gjorde jag det och fick denna otäckt härliga träningsverk.

som säkerligen kommer att vara olidlig om en sisådär två...

Skrivet av malinH, 2005-10-25

Visa hela (0 kommentarer)

Så sitter man här i skåne. regniga skåne. Ska snart gå på jobbet och torka snoriga näsor, plocka upp leksaker och vara fröken på Ljungbyheds dagis Spelet. Jag trivs rätt bra och har redan fått ett och annat favorit barn. Även fast jag vet att man inte ska "favorisera" barnen på det viset. Men det är inte lätt att låta bli då en söt liten rödtott ler brett och är så underbart underbar som bara ett barn kan vara. Hon klättrar i träd och springer så fort hon bara kan i alldeles för stora stövlar och bylsig overall.

Ljungbyhed ligger mitt i ingenstans fast det är rätt nära till städer som Ängelholm, Helsingborg och Lund.
PÅ vår matbutik som först hette Spar men sen bytte till HEMKÖP, men behöll loggan SPAR på allt som matkassar, hyllor och etiketter, så försökte dom vara lite klyftiga och internationella så dom satte upp en stor skylt där det stod:

YOUNG-BY-HEAD!

dvs: Ljungbyhed

tack för denna gång.

Skrivet av malinH, 2005-10-25

Visa hela (0 kommentarer)