En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

malutts bloggis

onsdag idag, och man har varit ledig. Vadå underbart?
Jag gick halv 10, tog en promenad med pappsen ner på stan, för han skulle jobba & jag skulle möta Matilda. Sen drog vi och träna , duschade och gjorde oss i ordning oså, sen gick vi runt och kollade lite på stan. Vid typ 2 gick vi och mötte Annicka vid Åhlens, sen gick vi och käkade på Cupido. En UNDERBAR eftermiddag har jag haft med mina flickor.
Det var längesen vi träffades Annicka, men nu är vi igång igen ^^ . jag älskar dig<3

jag har tillbringat hela kvällen med en bok i handen, bläää. Jag har prov i morgon, så det är därför ;). Wish me good luck. För det är inte ett litet prov så jag behöver det:). Sen på fredag har vi ett till prov. Palla alla jävla prov hela tiden? nae, inte riktigt va.

Aja, ska fortsätta läsa snart, börjar ju tjugo i tolv i morgon, så jag har hela natten på mig (a).

- du är sjuuuuuuuukt söt :)

puss&kram.

Skrivet av malutt, 2007-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

tjabba tjena hallå.

idag är det söndag, coolt va? Igår gick jag upp 9, och var och träna med matilda vid 12. duktiga vi är va?:) jobbigt var det . Men det är så det ska vara. På kvällen var jag bara hemma & tog det lugnt.

Idag så vaknade jag med träningsvärk, ja jag vet, jag är lite klen av mig ^^.
ska och kolla på annicka idag tror jag, när hon spelar innebandymatch. Jag väntar bara på att matilda ska komma hit så ska vi käka oså :).

haha men tack för mig denna gång :D
puss och kram:)

Skrivet av malutt, 2007-03-04

Visa hela (0 kommentarer)

matilda tyckte jag skulle skaffa blogg, så varför inte? verkar ju inte direkt vara så jobbigt ^^
blä i morgon är det skola igen, jag pallar verkligen inte det. Så mycket man måste lämna in och skit :(. Men jag har haft ett underbart lov, verkligen. Har för det mesta umgåtts med vänner, och tagit det lugnt. Det skadar aldrig att ta det lugnt. :)
just nu sitter jag och äter godis och dricker lite saft, svullo man är :/ jag borde sova, men somnade när jag låg och kollade på parlamentet och vakna tio över tio, jag är så smart. :)

och det är så typiskt, jag lyckas aldrig vända om mitt dygn ordentligt efter lov eller så. grymt jobbigt det kommer bli att ta sig upp i morgon, tror jag.
Har fetaste grejen som ska vara inlämnad på onsdag, och jag tror jag måste börja på den i morgon asså, annars lär jag få gryyyyyyymt mycket att göra :/ och sånt gillar vi inte.


mina tankar snurrar för mycket.
puss och kram<3

Skrivet av malutt, 2007-02-25

Visa hela (1 kommentar)