En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

manas bloggis

Kommer vara hemma från jobbet ett tag, på grund av min psykiska hälsa, så jag passade på att låna fem DVD filmer med hjälp av min pojkvän igår.
Har nu sett tre av dem.

Den första jag såg var Snygg, sexig och singelsom jag gav en tvåa på filmtipset. Filmen kändes mest pinsam och ganska irriterande, men emellanåt kunde den faktiskt vara lite smått underhållande så därför fick den inte en etta. Dock tappar jag lite av respekten för skådespelarna i denna film, så går med på att spela in någonting så totalt urlöjligt.

Den andra filmen var En djävul till flickvän som jag också gav en två. I helhet var den definitivt bättre än den ovan nämnda filmen, men slutet var så obehagligt puttinuttigt och patetiskt och idiotiskt att den får stanna på samma betyg. Dock fanns det en hel del scener som var riktigt bra.

Och den tredje filmen jag sett är Uptown Girls, som började fjantigt och pinsamt men som allt eftersom blev bättre och bättre. Visst...

Skrivet av mana, 2005-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har dragit på mig de nya jeansen som mamma och pappa köpte åt mig i Spanien. Fasiken var bra de sitter, nästintill perfekt. Dem är dock lite långe men det löser jag lätt med skyhöga klackar.
Rickard fick ett svart linne med dödskallar och så fick vi varsin klocka också. Hittade en snygg kjol, som jag antar att mamma köpt till sig själv, men den kommer jag antagligen lägga beslag på inom en snar framtid.

mr R och jag ska åka och handla pizza eller liknande när han sett klart på Gudfadern. Tills dess ska jag fortsätta läsa i Denise Rudbergs senaste mästerverk Jenny S. Den kvinnan lyckas tamejfan alltid med sina böcker, och dem får mig alltid att må bra. D är med andra ord en stooor förebild för mig.

Skrivet av mana, 2005-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Som vanligt drömde jag en mycket komplicerad och något idiotisk dröm inatt. Det gör jag nästan alltid när jag sover hemma hos mr R. Varför kan man ju undra. Jag är dock bombsäker på att det är någonting i hans rum, eller i hans hem, som inte är som hos mig. Någon som fattar vad jag menar? Eeh.
Mirabelle var hur som helst med i drömmen. Det var mysigt att träffa henne även om jag helst hade skippat allt blodet som rann nerför hennes rönderskurna armar. Jag kände mig som en livvakt i den där drömmen, när jag fick kämpa, och hela tiden vara hos henne, för att vara säker på att hon inte gjorde någonting mot sig själv igen.

Idag är det dags att lämna Karlskoga och åka hem till Örebro. Ska få träffa mina föräldrar (äntligen!!) efter nästan tre veckor. Dem har varit i Spanien och haft det underbart. Min tur att mysa i Spanien kommer i höst.
Ska bli kul att se vad dem har köpt till mig och mr R.


En nyhet är att jag ska åka till Åland...

Skrivet av mana, 2005-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter och lyssnar på en skiva med koreansk musik som min kära fästman R inhandlade i förra veckan. Fantastiskt vackert, musiken och språket. Och bäst av allt är att det är olika personer som sjunger och spelar.


Det var dock inte det jag hade tänkt ta upp just idag. (Jag kan helgonisera koreansk musik någon annan gång).


Idag är, som jag redan skrivit, en alldeles vanlig dag fast ändå inte. Varför? Jag och ovanämnda R begav oss till Willys tidigare under dagen för att införskaffa lite cider till honom. I kiosken utanför letade vi efter film tidningen Ingmar som R helst inte vill leva utan. Tyvärr fann vi den inte där, men jag fick en annan glad överraskning. Det fanns ett exemplar av bang!! Det klart att jag köpte den.
När vi kom hem till R igen, slog jag mig ner i hans säng och började läsa. Inspirationen fanns genast där. Inspiration till vad? Ja... lite olika saker.

- att bli frisk

- att skriva saker

- att bli vuxen

Jag...

Skrivet av mana, 2005-07-30

Visa hela (0 kommentarer)