En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
maritha52

textlyan

jobbar som textförfattare inoim främst dansband,har tidigare haft en blogg under flera år,men det tog då för mycket av min tid..men nu känns det lite mera motiverat..jag kommer också att blogga om min lilla vardag som för de flesta innebär både med o motgångar...

sitter här hemma hos paret Juksela & Nicklas ,
vi har precis käkat tårta regnet öser ner som vanligt , snart blir det och hjälpa paret göra om lite här hemma. Juksela är så tjock och fett av sig , nej men skojar hon är 16 år och gravid i vecka 18+5 så hon får ju inte lyfta på saker , Vad gör man då ? joo ber maritha om hjälp och vips är hon där

Skrivet av maritha52, 2011-07-30

Visa hela (0 kommentarer)

Idag startar dagen men att dricka lite vamt och gott kaffe.Jag skriver "regn"på väderlistan---och suckar tungt..himlen är grå och taken är regnblöta,blommorna är på väg att slokna,de som stod så stolta i mina balkonglådor för mindre än en vecka sedan.
Tänkte nämna några av mina medarbetare inom musiken,de är flera som kommit och gått under årens lopp...när jag startade jobbade jag tillsammans med Lennart Clerwall,en på 80-90-talet känd tonsättare...vi gjorde ca 40 låtar tillsammans...bla.en låt som följer varje jul som sjungs av Göran Lindberghs Orkester"Julen står för vår dörr"även en låt som hade sina fråmgångar var "När det faller regn,faller tårar"som spelades in av Lasse Trofasts orkester,ett band från Öland-en låt de tävlade med i "höstens melodi"..och till Helen&Gänget skrev vi "En korg med blommor"och även"varje natt hörs klockor ringa"som både Göran Lindberghs(från Mats Bladhs orkester)och Mats Bergmans spelade in.
Jag ska aldrig glömma bort Erik...

Skrivet av maritha52, 2011-07-30

Visa hela (0 kommentarer)

Så roligt att börja blogga lite smått igen..Har gjort ett uppehåll från en annan hemsida under ett tag..
Jag heter Maritha och är 59 år,jobbar som songwriter främst inom den nordiska/svenska dansbandsmusiken..Har jobbat med detta sedan år 1991-innan dess arbetade jag som journalist på en kvällstidning.
Jag bor ensam med min goá vovve Tilda en mellanpudeltjej på snart 8 år...Vi bor på en liten ort strax utanför Västervik,men jag kommer ursprungligen från Göteborg.Alltså från en kust till en annan..
I min vardag som mestadels består i att skriva så är det annars ganska lugnt och tyst runt omkring mej.Jag har valt tystnaden framför storstadens brus och stress.
Mina stora intressen som vid sidan av musik så klart är...Poesi-Folklivsforskning-Religion-och Samhällsfrågor...Tycker det är oerhört viktigt att ta del av allt det som sker runtomkring oss..Det är för mycket tragiskt som händer och ofta står vi handfallna och maktlösa,därför är det så viktigt att vi människor...

Skrivet av maritha52, 2011-07-29

Visa hela (0 kommentarer)