En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

marynators bloggis

äh va tråkigt jag har.... sitter bara här och.... gör ingenting.... buhu

Skrivet av marynator, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

:(

Fan vad besviken jag är... Trodde verkligen inte att du var sån. jag hatar verkligen sånna människor. Trodde verkligen verkligen inte det om dig.
Du kanske tycker att jag överdriver, men det är en ganska stor grej för mig. Blir ju ganska ledsen faktiskt :( Speciellt när du säger att jag är dum i huvudet också när jag säger vad jag tycker om det. Fan alltså.. :(
Kul att jag får reda på sånna saker om dig efter typ 3 år. Så jag antar att det finns mer saker som jag borde veta som jag kanske inte blir så glad över. Men jag vill ju veta, och det borde jag få göra också. Jag vill att DU ska berätta såndana saker för mig istället för att jag får reda på det av misstag.
Jag älskar verkligen dig, sååå jävla mycket. Du är det bästa som någonsin hänt mig. Så jag antar att jag kan leva med detta. Eller det är klart att jag kan, även fast jag inte gillar det. Men det kom verkligen som en chock.

jag vill att du ska kunna prata med mig om ALLT. För det ska vi kunna...

Skrivet av marynator, 2007-02-20

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, har precis vaknat.. eller typ har precis bestämt mig för att inte försöka somna om. Alla jäävlar här har skrikit och sprungit runt som jävla idioter här sen kl 9 och jag har inte kunnat sova tack vare det. Hoppas dom drar här ifrån och aldrig kommer tillbaka. För det är så jobbigt när dom är här, det är fan aldrig lugn och ro.


Ja, det är fredag och finns ingenting att göra. Men är jag förvånad? nej. Får väl göra som jag brukar göra. Sitta här som jag gör nu, medans många andra går ut och gör massa saker. Så får man höra om va alla andra har gjort sen när man väl träffar folket. Hade vart kul om man kanske blev tillfrågad attgöra någonting med dom, men icke. Vad har alla emot mig egentligen?
Jag kom att tänka på igår att jag inte har några vänner.. ALLS! Lixom vad hände med alla mina kompisar jag hade förut? Hade alltid någon att vara med och hitta på saker med. Men nu.... ja, jag vet inte.
Aja, nu är väl jag för negativ. Men jag skaffa det här...

Skrivet av marynator, 2007-02-16

Visa hela (0 kommentarer)