En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nu har vi gått tre dagar i skolan,men på onsdagen var vi ju på kinnekulle de va faktiskt ganska kul iallfall när man cyklade i nerförsbackarnaXD men när jag hade cyklat ner för en jätte lång backe kom jag på att jag hade glömt min ryggsäck där uppe jag ville inte åka upp hela vägen igen:@ men som tur var så hade en tagit med min ryggsäck;D klantigt av mig !;P

Och nu är det ju gött att vi är lediga 5 dagar!. Idag vaknadde jag och var jätte trött men jag gick iallafall upp och tog en varm & sjön dusch och käkade frukost de va mumsigt. sen satte jag mig lite vid datorn, efter det kom Amanda & Lina vi spelade alfapet men dom bara fuskade hela tiden för jag hade jätte många bra ord fast dom var lite konstiga men jag fick aldrig lägga dom ! ;)Sen åkte dom och träna då gick jag hem och käkade lite sen skulle jag på match men vi förlorade :P aja det gör inget bara man vinner nästa match;)

I morgon ska jag,Lina & Amanda åka och shoppa kläder till avslutningen;D

Sen har...

Skrivet av matilda_andersson, 2007-05-17

Visa hela (1 kommentar)

Tjolahopp alla människor!

Det har varit en ganska lugn helg, jag har bara vart med Lina och sen har ja inte gjort så mkt mer. Joo föresten jag var och kollade på damerna igår när dom vann;D där träffade jag Louise och Amanda (:


Någon som gjort ngt kul i helgen?:D

Skrivet av matilda_andersson, 2007-05-06

Visa hela (2 kommentarer)

Hejsan! :)

Idag var det orientering, jag höll på att slippa vara med på den för jag missade min tandläkartid i förrgår och skulle få en tid idag klockan 10.00. Men sen blev det inte så:/ så jag slapp inte orienteringen men det gick la ganska bra ändå;).

När jag kom hem skulle jag och Koffe hjälpa mamma lite :P. En skulle skala potatis och en skulle dammsuga, då skyndade jag mig til potatisarna för jag tänkte inte dammsuga hela huset. Då blev Koffe as förbannad så bråkade vi typ en halvtimma innan vi började med allt. Men jag fick göra potatisarna ändå;D.

Sen ringde jag Lina och frågade om vi kunde hitta på ngt så vi hoppade lite studsatta sen gick vi och köpte en glass och tog vägen förbi sil och kollade när a-laget spelade match dom vann med 2-1 ;D.Efter det drog vi hem till mig och kollade på film.

pusshej!

Skrivet av matilda_andersson, 2007-05-04

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!

Nu håller jag på och kollar på melodifestivalen men Lina :D , Skiit sköj:D . Vi ska nog gå och ta lite te snart jag köpte de när vi var i gbg och kollade på Melodifestivalen. det var skit skööj!

Godnatt din lille katt! ;)

Skrivet av matilda_andersson, 2007-02-17

Visa hela (3 kommentarer)

Godmorgon alla morgonpigga;)
jag har precis vaknat och käkat frukost, nu sitter jag här och kollar när dom kör slalom det går inte så jättebra ;) men man får ju hoppas att sverige vinner:D. Snart ska mamma & Linda träna då skaj ag vara barnvakt åt Kajsa :). men nu måste jag gå tingeling;)

Skrivet av matilda_andersson, 2007-02-17

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan:D

idag vaknade jag med amanda och sanna brevid mig :P, dom sov över hos mig igår :D. Idag har vi spelat cluedo som jag spöade Sanna i ;). sen kollade vi på Dhirty Dancing men när det bara var en haltimma kvar så hackade allting så vi fick byta dvd haha;)

men nu hinner jag inte skriva mer hade gött!:)

Skrivet av matilda_andersson, 2007-02-16

Visa hela (1 kommentar)