En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

matrojskas bloggis

I can't eat anything
without shoving my hands down my throat
And I refuse to meet the world
without smearing my makeup on

emosöndagfabolous </3

Skrivet av matrojska, 2011-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har fastställt att mitt favorituttryck måste vara "skit sker". En försvenskning av "shit happens" så att säga. Det passar ju allt. Fan vad djupt, blir helt trött i huvudet av att filosifera över allt fantastiska i denna simpla mening.

Skrivet av matrojska, 2011-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har varit hos William i en vecka. Vi har vandrat i lund och ätit onyttigt, legat i hans soffa och sett på Mtv när jag egentligen skulle pluggat. Jersey Shore är helt enkelt så mycket mer tilldragande än idéhistoria. Skyll på Pauly D.Min man.Bara måste tilläggas - Michael Cera som guido. trop mignon.

Skrivet av matrojska, 2011-03-14

Visa hela (0 kommentarer)

Om 3 månader har det gått 2 år. Jag undrar när det kommer sluta kännas som igår.
Jag har börjat trösta mig själv med du har det bättre nu och försökt att helt ta bort egoistiskt gråt över att du lämnade kvar mig. Du sover lugnt nu.
Jag saknar dig, du är det friska i mig.

Skrivet av matrojska, 2011-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill förresten inte alls supa på fredag för alla ska på 100dagars. Årgång 92 (som jag tillhör trots mitt andra år på gymnasiet) tar studenten i sommar och det betyder att utefolket består av människor jag hatade på högstadiet. Sedan ska man kramas ändå för att alla är fulla och kräkas inombords. Tog precis bort 15 stycken av just sådana från min vännerlista på facebook. Blir äcklad. Varför ska jag gilla era uppdateringar och titta på era semesterbilder? Jag har aldrig varit eran vän och ni har aldrig varit mina. Borde ta bort mitt konto helt och hållet men då kan jag ju förstås inte snoka - det enda (förutom porr) som gör internet värt.

Skrivet av matrojska, 2011-03-02

Visa hela (0 kommentarer)