En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
mattis

dagarna de går och går efter varandra

24 juni

Idag är det sommar igen.
Skönt!
Jag har just smörjt in mig med min body-lotion som jag förknippar med Kap Verde.
Har suttit ute och läst min deckare. Just nu läser jag "Dockmakaren". Den är helt okej, men inte så spännande som en deckare borde vara. Den handlar bara om utredningen och hur domstolen fungerar. Ingen action eller blodiga mord. Tråkigt. Den bästa deckare jag läst är antagligen "Låt den rätte komma in" och uppföljaren "Hanteringen av de odöda". Helt fruktansvärt läskiga!
Idag har jag varit och lämnat min bror på Brevik. Det var kul att komma ut dit. Ju närmare man kom desto mer fina minnen sköljde över en. När jag själv var kalv. Ett underbart år. Vilken sommar vi hade!
När jag såg stugorna blev jag lite pirrig som man alltid blir. Som någon sa; Om det inte pirrar när man svänger upp för grusvägen och ser stugorna ska man nog inte komma dit mer. Det är då man verkligen vill vara där.
När jag kom dit träffade jag först Sander och Alex. Det var riktigt kul att se dom. De skulle tyvärr åka med bussen för att hämta kalvar direkt så jag hann bara prata en stund med dem, och bestämma att vi ska ha räkfrossa på Stegeborg på Fredag. Kan bli riktigt trevligt!
Sen träffade jag Fredrik och Olle. Olle var jätteglad att se mig, vilket gladde mig. Vi pratade en stund och han skvallrade om allt som händer på k1-07. Tydligen har Emil förvarvat en ny lasp i år, nämligen den omtalade sushi-girl. Jag blev inte ens förvånad. Då var det ingen slump att jag var "the lasp k1-06" alltså. Det gör mig ingenting. Jag tycker det är peddigt att en 23-åring stannar kvar vid lammköttsåldern. Stackars sushi-girl.
Jag fick ett varmt välkomnande när jag tittade in i köket. Rasmus bar in mig innanför strecket och CV sprutade glatt ner mig med vattenslangen. Tack!
Var riktigt kul att träffa dem en dag och jag bestämde mig för att vara gästledare på Lördag, efter räkfrossan. Måste ju komma ut lite mer en bara en gång. Men jag är däremot väldigt glad att jag inte jobbar i sommar. Behöver verkligen en paus för att inse vad stället betyder och vad man vill göra. I år vill jag umgås med alla här hemma och ta vara på dagarna med Jocke och Trisha innan de flyttar. Sen ska jag ju jobba 4 veckor på riktigt i juli. Behöver vara ledig efter ett slitigt skolår också.

Nu ska jag snart cykla till Trisha för att sedan cykla vidare till hageby och fika hos Ida.
Inte varje dag solen lyser så man får passa på!

Skrivet av mattis, 2007-06-24 18:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?