En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

den sanna berättelsen om mauves öden och äventyr

struktur

jag hade en plan. en storslagen plan.
planen gick ut på att jag, mauve, skulle träna varje morgon.
jag skulle cykla tjugo minuter- hur svårt kan det vara? Närmaste gym är en minut bort.
Jag skulle hålla mig till det här den här veckan, eftersom möjligheterna att träna på eftermiddagen har drastiskt sjunkit due to my increasing homework i fyrtionio ämnen. just ni försöker jag, eller borde i alla fall börja försöka, skriva en uppsats om Världshandeln, skuldkrisen och WTO. det är precis lika spännande som det låter.
planen alltså. tjugo minuter om dagen.
än så länge, och nu är det onsdag, så har jag tränat noll gånger. 0. det känns mindre bra. däremot så har jag bestämt mig att planen för spänna över en större tidsrymd, så slipper jag känna mig dålig över den här veckan. jag kan alltid börja nästa vecka.

brist på fritid har utöver att det förstört min hälsa, också berövat mig från socialt umgänge som inte är elektroniskt. och det elektroniska umgänget, har varit högst otillfredställande. det har varit små samtal om plugg och stress och "vad är svaret på fråga nio" med mina tjärade klasskamrater. vi står inte på god fot just nu.

det som räddat mig i veckan var frukost med raja och rosen. musli och filtar och kaffe på ett svinkallt fik i hornstull. solen lyser alltid starkare i hornstull, och jag har en tendens att se saker genom rosa glas när jag är där. min lägenhet med tallriksskärvor och spontanbad när ingen annan var där- ljuvligt. svält och arbetslöshet gick däremot fetbort. jag kan ju alltid flytta dit igen iallafall. det skulle nog päronen uppskatta, så fort dom slipper betala hyran.

jag saknar som sagt människor. mina boys vore trevligt att träffa. nu var det två veckor sedan. det känns väldigt fragilt när vi inte ses.

jag har tagit det grava beslutet att köpa en cd-freestyle. min kassett freestyle äter batterier och förstör hörlurar. det känns bra. väldigt bra. med tanke på alla bra skivor jag har och hur många dåliga band jag har.

imorgon så är det en ny dag. förhoppningsvis så hinner jag med att skriva om skuldkrisen imorgon. raja kommer över till skolan på lunch. jag tror att vi ska försöka fly fältet och sitta ensamma. jag kommer vilja det, men raja kommer inte att vilja det. knivigt.

nu ska jag ta ett bad alternativt läsa om belfast på nittiotalet.

eller så gör jag det jag gillar bäst- sätter på music of the night och skrålar med. ska nog värma mitt nu kyliga te och tända ett ljus. det förtjänar jag.

Skrivet av mauve, 2005-10-19 22:40

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.