En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
melli

Me myself and I

-

Åh , blir trött av allt jävla pluggande hela tiden . Det är prov efter prov hela tiden, shit alltså . Alla lärare har typ betygs panik , och det är ju rätt länge tills vi ska få våra betyg eller ? Nej shit det är ju bara 2 månader kvar , ÅH vad skönt med lite jul. Det är så lungt , fast nej på julen har alla panik allt ska va perfekt , alla klagar alltid på något, dom har inte tid eller pengar att köpa julklappar, det snöar inte ute på julafton, dom är trötta på snön . Alltså alla klagar vad det än handlar om så måste folk klaga , och jag är en av dom . Åh herre gud .
Alltså jag bara undrar med är det verkligen så att rymden aldrig tar slut , det går ju lite svårt att tänka att det aldrig tar slut lixom.

Aja nu ska jag väll göra något med mitt liv ,

Skrivet av melli, 2006-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

-

ojoj, lite längesen jag var här nu , hela sommaren har gått snabbt och på fredag bär det av till turkiet (: det ska bli så skönt :) , åh vad jag längtar :D ,

I sommar har jag inte gjort så mycket vatt med kompisar, solat , badat, vatt i halmstad och vatt på lager 157 med :) , det va välfdigt kul där ^^ köpte kläder och sånt för 1500 ^^ .

Jaja , nu ska jag inte skriva mer , kanske skriver när jag kommit hem fråbn turkiet .D

Skrivet av melli, 2006-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

-

herre gud längesen va det nu, jag blev värsta shockad när dom typ ändrat allt, det är gulligt nu (:

Det har inte hänt så väldans mycket i mitt liv , det har inte hänt NÅGONTING om jag ska vara ärlig,

Har lite panik jag vet inte vad jag ska ha på mej på skolavslutningen , förslag någon ?

Skrivet av melli, 2006-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

-

Hur kan allt bara bli fel .
Ingen vill veta av mej mer , ingen som skriver , ingen ringer , det är alltid jag som får göra det! Jag vill fan också ha någon att dela allt med , jag behöver någon som jag kan lita på och kan berätta allt för, var finns den personen som jag behöver ?

Skrivet av melli, 2006-04-12

Visa hela (1 kommentar)

-

Jag orkar inte med livet längre..

Skrivet av melli, 2006-04-02

Visa hela (1 kommentar)

Ärligt talat så måsta jag skärpa mej i skolan! Jag får alldeles för dåligt på proven. På spanska provet fick jag 62 av 71. Ni kanske tycker det är bra men inte jag eftersom min pappa kommer från chile så ska jag väl förfan få mer? Och så hade vi luft och vatten prov! Det vill jag inte ens prata om! Herregud. Det var 5 frågor och jag fick kompletera 4 av dom, den jag hade rätt på fick jag bara G på! Kompletera är ju typ mer än ig fan! Jag har inte vågat säja något om det provet till mamma hon skulle nog svimma. Hon får väl höra det på utvecklingsamtalet. Usch utvecklingsamtal är det värsta som finns! Jag hatar alla har så höga krav på mej. Bara för min syster hade så bra betyg så måste jag vara likadan! Jag kanske inte är så smart som hon? Jag kanske inte orkar bry mej om skolan och plugga som hon. Alltså jag ser verkligen inte fram emot utvecklingsamtalet! Då får mamma veta hur dålig jag egentligen är och att jag aldrig är med på gympan och sånt. Jag kommer...

Skrivet av melli, 2006-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

jag är så trött på allt!
Tvingas gå upp tidigt på morgonen, stressa som fan för att hinna till skolan, gå i skolan, läxor, prov, kärlek, föräldrar, snö! Alltså allt!

Vill se på oc nuuuu. Det är min terapi typ! Älskar det programmet, det bästa som någonsin sänts!

Har inget mer att skriva..

Lyssnar på just nu :
Leo Sayer - when I need you

When I need you
I just close my eyes and I’m with you
And all that I so want to give you
It’s only a heartbeat away
When I need love
I hold out my hands
And I touch love
I never knew there was so much love
Keeping me warm night & day

Skrivet av melli, 2006-03-05

Visa hela (2 kommentarer)

Herre gud vad trött jag blir på snön!
Ärligt talat så finns det inget värre ! Inte just nu iallafall..!
Det bara snöar och snöar och snöar .. Tar inte snön slut någon gång ? Elr kan snö ta slut ? Haha ok det va en dum fråga ^^ .

Jaha.. vad hände idag då ?

Skola som vanligt. På gympan åkte vi pulka! Elr ja ejentligen åkte vi stjärtlapp! Först tänkte jag omg det är sånt man gör på dagis inte när man går på högstadiet! Men sen provade jag och det va faktiskt jävligt kul! Ba typ släppa alla bekymmer och ha kul! Haha jag och mina kompisar hade väldigt kul! Vi åkte tåg och allt och bettede oss inte så moget om man säjer så! Men herregud man måste väl ha kul! Det va inte kul när jag märkte hur blöt jag var och att jag frös som fan! Så vi gick hem till min kompis och bytte om. Mina jeans var alldeles blöta och mina trosor och skor och strumpor! Jag fick stå och stryka mina trosor torra ( jag hade en filt runt mej) och sen stog jag och blåste mina ben för...

Skrivet av melli, 2006-03-03

Visa hela (0 kommentarer)