En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

millz' bloggis

som vanlig, på alla jävla lov så blire alltid så att man planerar en massa saker som man vill göra, men vad händer sen? Jo, det är alltid så att man (jag) sitter här och häckar framför den här jävla dataskärmen tills mina ögon blir fyrkantiga och man gör ingenting av det som man sagt. Julafton var en bra dag, jag fick mycket som jag önskat mig! tack mamma pappa och alla ni andra :) lovet har varit en katastrof hitills, men imorgon ska jag vara med fanny min älskling, vi ska sola solarium och försöka få lite färg på våra vita kroppar, usch usch usch. Det var allt ifrån mig idag, och sorry för att jag inte skrivit på länge, men det ska bli ändring med det.

Skrivet av millz, 2006-12-26

Visa hela (0 kommentarer)

Äntligen något som har blivit lyckat. (tack)! Dom fem dagarna jag och min vän fannz tillbringade nere i uddevalla med vår älskade vän elin var underbara (fanny, man kan räkna bort våra små tjaffs, sorry). Helt sjuk overkligen skönt att komma bort från storstan ett tag och komma lite off och liksom bara slappa och en massa annat.. tack för fem lyckade dagar tjejer. Och tack mitt älskade innebandylag som är så grymt bra och vi gick och tog guld nu i helgen i scorpioncup. TACK, så skönt att vi kommit in på "rätt spår" nu igen. Sen till sist men inte minst.. Jullz, dig fick jag träffa idag efter fan en hel veckas tid, det är ju sjukt. du ska veta att jag inte kan leva utan dig, du betyder alldra mest för mig, glöm inte det!! <3

Skrivet av millz, 2006-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Nu pallar jag inte med att alla mina helger ska bli förstörda. Fredag (idag), kommer det en jävla storm så att man inte kan gå utanför dörren äns och på lördag (imorgon) då mina vänner ska komma från bromma (jag har inte träffat dom på kanske ett halvår) så ska jag iväg på släktkalas eller vad fan man kallar det, Yippie! skit kul, nej tvärt om, jag vill helldre gå och dö än att sitta och tråka med alla vuxna och så grymt tråkiga människor. menmen, sånt får man väl leva med? Jag är iallfall glad att jag drar från den här urtråkiga staden på söndag, för då ska jag ner till min underbara vän elin! JAG LÄNGTAR VERKLIGEN. nej nu tänker jag inte skriva mer, för jag är på för dåigt humör för det. ååååååååååååååååååh, helvettes jävla skit helgeeeeeeeeeeeeeeer !!!!

Skrivet av millz, 2006-10-03

Visa hela (0 kommentarer)