En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

mimmi_ghingus bloggis

ute med Johanna = vackert. Snacka om det man bara kan snacka med henne om. Snacka om hur mycket ja önskar att min mens kunde komma. För att lugna mina nerver. För att veta att ja inte är med barn. Öl. Cigg. Röka. Kom två hardcore killar och manglade våra hjärnor också. Skönt att få vifta bort tankarna ett tag. Ringde i för sig till min älskning men han var borttappad i en pokeromgång. Ranglade hem på min punkade cykel såg en prostituerad utan trosor och utan skor vingla på Via Murri där jag bor. Det är hett och det är sommar i Italien. Och jag har allt framför mig, på flyt... om bara mensen kunde komma. I natt borde den komma. Snälla. Jag kommer att tjuta när den kommer. Jag är inte redo för barn. Inte här. Inte nu. däcknin på gång. God natt Sverige, god natt Bologna. Buona notte mimmi.

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

grrr..äsch...varför kan inte jag vara som honom?! Inte så känslomässigt inblandad i det här förhållandet. Kunna klippa av hela tiden. Ha andra saker för mig. Jag vet ju att det enda jag måste göra är att plugga. Och bara koncentrera mig på det. Men tankarna flyger iväg. Jag tänker på honom. Saknar honom. Längtar efter en varm kram. Efter bekräftelse. Klockan är snart 6 på kvällen och jag skulle kunna packa i ordning gympabyxorna och sticka iväg på ett svettigt träningspass..där han är tränaren...förtjusas av att just han är min kille. Släppa studierna och bara rusa rakt i hans famn. Är det alldeles för desperat? Jag har ju inte fått gjort någonting idag ju...

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Non so mi vergogno un po' scrivere in italiano... mi esprimo molto meglio in svedese...e poi ho voluto creare un blog anonimo...su msn ci sono alcune persone che nn vorrei che leggessero quello che scrivo... qua è più come un diario..

Cara cara Elena, che ne dici di una bella uscita la prossima settimana...quando saprò esplicitamente di nn essere in cinta...e festeggiare prima l'estate??

Se vuoi scriverò un po anche in italiano su qst blog e se mi trovo bene in scrivere in italiano allora forse mi apro un blog anche in italiano...

si puo lasciare dei commenti qua... scrivi in fondo della pagina e premi "publicera"

BACi all'amica più bella

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

...nu började det igen.. den där molande känslan i magen blev till ett barn. Är ja med barn eller ej? Jag står inte ut en dag till. Mensen har aldrig kännts så viktig. Pratade just med min kille...han blir skraj av det hela..bangar ur...jag tänker på att ja just fått mitt drömjobb den här sommaren som fotograf-assistent och jag skulle tjäna bra. Jag är inte ens i Sverige. Långt borta från all trygghet. Jag skulle inte fixa att bli med barn. Shit.
Men det där obehaget i magen håller i sig. Vad är det!?
Det låter ju knäppt men jag känner nästan skräck inför tanken att jag skulle kunna vara gravid. En panik. Neeeej... jag vill inte. Inte nu. Inte här. Och en abort skulle slita bort mitt hjärta...

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (1 kommentar)

Man kan aldrig vara dödssäker på någonting. När jag växte upp som liten flicka visste jag inte att världens skulle ty sig så annorlunda i ögonen på en stor flicka. Och att den flickan skulle bli så annorlunda än den jag var. Och att jag skulle komma att bli så annorlunda än vad som räknas som typiskt svenskt. Varför är just ja så mörk? Trodde det var skuggan som vilade över mitt hjärta eller det obskyra som gjorde sig kännt i mina ögon.
Istället handlar allt om utseende. Det ytliga. Vilken besvikelse att bli bekannt med världen. Söka sig till en annan värld, det kunde ha varit lösningen, men det var bara för att snart upptäcka att det fungerar likadant överallt.
Men vad handlar det om egentligen, det är det som är frågan och det är just frågan man får handskas med. Om man vill. Vill jag?
Allt är ett val. Upp till dig. Och jag är skapt till att reflektera. Tyvärr.
Jag söker mig även fiender istället för att söka vänner. Det är val. Också.
Bli dömd....

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Du är så speciell för mig och jag verkar vara speciell för dig. Men det sista kommer nog aldrig att nå mitt hjärta på riktigt. Att jag skulle vara något för dig. I början trodde ja det, naiviteten regerade och jag minns hur fantastiskt det var att vara HELT glad och kär. Jag kunde aldrig sluta le. Nu vet jag att det bara var en illussion och att det under hela den tiden fanns en annan. Hon - den speciella. Hon som lyckades gripa tag i min älskades svårfångade hjärta. Han sa att hon inte fanns mer. Men jag har upptäckt saker...en efter en som visar på att hon fanns...och att hon finns...och att du fortsätter att ljuga för mig.
Jag har blivit pandora och jag har öppnat min box många gåner nu och släppt ut sannings-odjuren. Ja har sett meddelandena på din telefon och sett det hon har skrivit längtan efter dina händer på hennes kropp. Jag har sett mina meddelanden bredvid under samma datum och tid..när jag också var borta från dig och längtade efter dig. Vem valde du?
Jag vet...

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jahapp här sitter man framför internet och kollar mammasajter med graviditetstecken-listor och känner den ena värken efter den andra.
Jag vill så gärna ha barn om några år... men just nu är jag 26 år och håller på att greja så mycket för att få ordning på livet. Med studier, jobb och flytt till England. Det går inte, jag kan inte, jag vill inte. Och det är inte bara av ren egoism, men även för barnets skull. Jag vill inte att ett barn ska bli en tyngd, någonting jobbigt...utan en glädje för både mig och min kille.
Men jag går händelserna i förväg... jag är nog inte med barn...
Jag tog mitt ppiller alldeles för sent...efter 48 timmar...de säger ju att det är ok med en tidsfrist på 36 timmar...jag var mitt i cykeln..vad vet jag hur stor risken egentligen är..?! Ja bara känner det där pirret...den där molande känslan i magen...och vad är det? bara psykiskt..? Ja bor och studerar i Italien... här hittar jag inte den där tryga svenska barnmorskan att snacka med.. bara...

Skrivet av mimmi_ghingu, 2007-06-06

Visa hela (0 kommentarer)