En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Minis blogg

Jupp, nu byter jag bloggsida. Jag har haft så många freakin' problem med den här sidan och jag pallar helt enkelt inte att be om nytt lösenord varenda gång jag ska in och skriva ett kortare inlägg. Så jag fortsätter att blogga med samma användarnamn (Minis) på hemsidan bloggo.nu så om ni har lust att fortsätta läsa det jag skriver så får ni ta och läsa det där. Jag är säker på att man kan hitta mig där på något sätt, även om man inte är medlem ^^ :)
Ha det superbra alla människor!

Kramar
/Mini

Skrivet av minis, 2011-10-03

Visa hela (0 kommentarer)

Haha, nu är det äntligen gjort! Idag var jag och vaxade ögonbrynen för första gången på lunchrasten. Gjorde det på en jätemysig "studio" som heter Tokyo inne i Lund, den ligger precis vid centralen. Min syrra sa att det gjorde ont att vaxa dem så jag var beredd på värsta smärtattacken typ men jag tycker ändå att det var rätt mysigt. Asså det var ju inte hur skönt som helst men det gjorde ju verkligen inte ont. Att noppa brynen med en pincett är så mycket mer smärtsamt. Men det kanske bara är jag som tycker det.

Ett foto på mitt "nya" vaxade ögonbryn, haha :)

Måste säga att jag gillar dem skarpt, de är betydligt smalare nu ^^

Kramizar
/Mini

Skrivet av minis, 2011-09-29

Visa hela (0 kommentarer)

Gaaah! Jag bara älskar den här låten <3 den är så sjukt söt och gullig och underbar. Tycker att de som inte har hört den bör lyssna på den. I alla fall om älskar allt som är romantiskt, som jag då (a) haha!

http://www.youtube.com/watch?v=2OsWJpYI_Zw

Skrivet av minis, 2011-09-29

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter framför datorn och chillar lite. Har kollat på repriserna av Idol och druckit te och gjort en del av svenska läxan. Tråkigt nog (eller tjaaa ... det beror på hur man ser det) så är Idol så otroligt mycket roligare att titta på än att leta reda på varför satiren var viktig under upplysningen. Men jag har i alla fall varit så pass duktig att jag har gjort 2 1/2 av 5 frågor så det är ändå hälften. Det jobbiga är ju att den ska in på onsdag ... men äsch! Jag borde hinna till dess.
Som tur är har jag D-dag på skolan på måndag så jag får plugga då istället för att sova hela dagen.
Jag har faktiskt hunnit göra min religionsläxa också. Den gick iof bara ut på att jag skulle plugga inför provet nästa torsdag så det var ju inte sådär jättesvårt. Men det är gjort och det känns ju bra.
Fast nu måste jag ändå gå och lägga mig tror jag. Har snackat med min pojke i telefon ett tag så nu är det dags för mig att göra lite te (igen, hihi) och krypa ner i sängen....

Skrivet av minis, 2011-09-28

Visa hela (0 kommentarer)

Åååh jag vill ha tatuering! Nu när jag är 18 får jag äntligen göra en också :D problemet är bara att min pojkvän inte tycker om tatueringar, han tycker att det är fult :c så jag antar att jag skippar det. Suck vill ju inte att pojkvännen ska tycka att jag är ful men samtidigt så vill jag ju så fruktansvärt gärna ha en eller ett par mindre tatueringar. Det ska inte vara något stort, bara några små tatueringar, som betyder något också. Inte bara något meningslöst som stjärnor och (nu ska jag motsäga mig själv lite) små hjärtan. Jag vill att de betyder något också.
Jag vill ha min första tatuering på ankeln helst. Där är den ändå väldigt lätt att gömma eftersom att jag för det mesta har jeans och strumpor. Och dessutom så går jag ju i skor så då ser man den inte. Man skulle bara se den på sommaren på stranden och så och det är lite det som jag tycker om med tanken på att ha en tatuering. Den ska synas på sommaren när man är sådär vackert brun av solen...

Skrivet av minis, 2011-09-28

Visa hela (0 kommentarer)

Bara jag som har feta problem med lösenordet här? Varje gång jag ska skriva något här så måste jag byta lösenord för den här dumma saken till bloggsida inte vill låta mig komma in även om jag har rätt lösenord >< börjar bli djävulsk trött på det nu. Någon som har haft samma problem? Det skulle va schyst om du kommenterade isf så kanske jag kan lösa det.

Kramar
/Mini

Skrivet av minis, 2011-09-27

Visa hela (0 kommentarer)

Här är några citat av Jack Sparrow och några andra människor från Pirates of Carribean. Hoppas ni också tycker att de är underhållande :)

Murtogg: This dock is off-limits to civilians.
Jack Sparrow: I'm terribly sorry, I didn't know. If I see one, I shall inform you immediately.

Will Turner: You cheated.
Jack Sparrow: Pirate.

Jack Sparrow: Savvy?

Will Turner: Where's Elizabeth?
Jack Sparrow: She's safe, just like I promised. She's all set to marry Norrington, just like she promised. And you get to die for her, just like you promised. So we're all men of our word really... except for, of course, Elizabeth, who is in fact, a woman.

Jack Sparrow: If you were waiting for the opportune moment, that was it.

Jacoby: I'm gonna teach you the meaning of pain.
Elizabeth: You like pain?
[hits pirate in the head with a pole]
Elizabeth: Try wearing a corset.

Jack Sparrow: You seem somewhat familiar. Have I threatened you before?
Will Turner: I make a point of avoiding familiarity...

Skrivet av minis, 2011-09-25

Visa hela (0 kommentarer)

Har suttit och lyssnat på Lonley Iland's låt "Jack Sparrow" ett par timmar i rad och jag måste säga att jag bara älskar den låten! Så jag passade på att kolla upp lite om den omtalade Capten Jack Sparrow.

Han måste vara den absolut snyggaste piraten ever! Fast jag vet inte riktigt i vilken film han ser bäst ut, antagligen är det i ettan och tvåan. Men om man är ett inbitet fan av Pirates of Carribean som jag råkar vara (a) så tycker man antagligen att han alltid ser lika bra ut.

Johnny Depp måste vara världens bästa skådespelare. Han är helt underbar! Han gör rollen som Capten Jack Sparrow så otroligt bra. Det är helt amazing! I alla fall tycker jag det. Johnny Depp har ju iof spelat fler roller än Jack Sparrow men det är nog en av de filmerna jag har sett honom i iaf. Sedan...

Skrivet av minis, 2011-09-25

Visa hela (0 kommentarer)