En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

miramis' bloggis

en promenad

Idag gick jag till skolan. Istället för att cykla alltså. Att gå är helt klart underskattat. Jag tror att man kan bli beroende av det. Jag brukade gå väldigt mycket förut, för att rensa tankarna, men på sista tiden har jag inte hunnit med det så ofta. Dessutom blir det ju mörkt så himla fort och då är det inget kul att gå i skogen. Att traska runt i stan på gatorna är inte lika lockande som att gå i skogen där jag bor.

När jag skulle gå hem sen på eftermiddagen ville fötterna inte sluta gå så jag blev tvungen att ta en stor omväg för att de skulle bli nöjda. Då hamnade jag på vägen till det gamla huset jag bodde i. Det var konstigt att passera, utan att kunna gå in. Det finns så mycket minnen därifrån, men för tillfället vill jag inte tänka på allt som hände där. Det var för det mesta en väldigt kul tillvaro, men nu är det bara jobbigt att minnas därför att saker aldrig kommer bli som de en gång var.

Jag måste plugga, men varje gång jag ska börja läsa faller ögonlocken ihop. Jag testade att ta ett varmt bad för att bli mindre frusen och trött och det hjälpte lite. Fast nu har jag ingen lust alls att sätta mig vid böckerna igen. Jag tycker att det borde vara förbjudet att plugga när det snart är jul. Ge mig jullov, NU!

Skrivet av miramis, 2005-12-20 20:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.