En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

miramis' bloggis

Suck puck

Vad ska man göra om man träffat en kille som man gillar, men inte vet hur pass mycket? Och man vet inte när man kommer träffa honom igen för man känner varandra bara genom gemensamma bekanta?

Jag är jättebra på att inbilla mig att jag fallit för nån. Den här gången gick det jättesnabbt! Jag hade inte ens funderat på att jag skulle kunna börja gilla den här killen, men så blev det. Fast jag inte känner honom särskilt bra. Jag har känt honom i två veckor!

Av tidigare erfarenhet vet jag att det finns två scenarion.

1. Jag väntar och hoppas på att nåt ska hända. Jag tänker att "på den festen ska det hända något, då kommer det ge sig...". Men det gör det aldrig, utan allt rinner bara ut i sanden.

2. Jag tar saken i egna händer och berättar för killen att jag gillar honom. Det får konsekvenserna att han säger att han inte tycker om mig på det sättet. Sen kan det hända att han ångrar sig senare, men då brukar det vara för sent för min del. Då har jag redan gett upp tanken på honom.

I det här fallet är jag inte redo att gå på nr 2 riktigt än. Jag känner honom ju inte. Nr 1 känns som det enda möjliga, men problemet är att jag inte vet när vi kommer träffas nästa gång. Det skulle kunna dröja jättesuperlänge! Jag tror tyvärr inte att han tänker på mig på det sättet alls, men vi har flörtat lite, det har vi. Ja ja, hur som helst, det som är bra att jag i alla fall hittat nån att tycka om nu.

Skrivet av miramis, 2006-01-29 02:36

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.