En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

miramis' bloggis

Oväntat besök

Imorse var dörren till min kombos rum stängd, vilket betydde att hon tagit längre sovmorgon än hon borde för hon skulle iväg tidigt. Hon var ute igår, så jag unnade henne att sova. Så fick jag en tanke att det skulle vara komiskt om hon tagit med sig nån hem, mest för att hon sagt att hon inte skulle vilja att jag gjorde det (så jag brukar inte våga ta hem ragg, utan följa med dom istället!). Mycket riktigt stod det ett par herrskor i hallen. Jag var väldigt road av det, så road att jag inte kunde äta frukost utan irrade runt i väntan på vad som skulle hända när de vaknade. Så kom hon ut, ganska snart, och försvann in på toaletten utan att nämna grabben. Jag tänkte att det visar sig ju snart nog. Så jag börjar mäta upp gryn till gröten och då är det nån som står i köksdöören och säger hej och jag tappar fattningen helt för det är en kille som jag känner och har varit lite intresserad av tidigare. Jag blir så förvirrad att jag glömmer måttet i havregrynspåsen och hittar det inte när jag ska hälla upp vatten och fyller på alldeles för mycket! För jag kan inte tänka klart. Jag är bara så chockad att det är han att jag bara rodnar och börjar prata massa strunt som jag gör när jag är nervös. Han är väldigt lätt att prata med, och det känns egentligen inte konstigt. Sen går de, han för att åka hem, hon för att hon måste iväg. Då först börjar jag känna att det var riktigt jobbigt. Den där killen har ju jag spanat på för ett par år sen, men sen åkte jag bort och sen åkte han bort så han har precis bara kommit hem. Och om hon nu ska gå och ta hem honom betyder ju det att han är förbjuden för mig. Plus att nu vill jag verkligen inte ha nåt med honom att göra på det sättet, usch och blä!!

Jag är elak, för jag vill inte att det ska bli nåt mellan de två. Då kommer jag känna mig piss och kass. När de gått gick jag in i hennes rum, det är jättehemskt, jag vet, och kollade i papperskorgen och hittade, till min fasa, en kondom. Det var väl inte helt oväntat, men ändå. Han kunde ju bara sovit över...

Det är lite jobbigt för hon är inte den som brukar ta hem folk. Om hon nu gjort det kanske det betyder nåt mer, men dom känner inte varann så det kan inte varit nåt annat än ett kvart-i-fyra-ragg. Det skulle vara jättejobbigt om han ska börja hänga här, om de blir tillsammans, dejtar eller är kk. Varför ska sån här skit hända mig? Jag som var så glad att han var hemma igen och att vi kommer ses mycket för det kändes lite spännande. Nu kommer det bara vara jobbigt. Jag har tappat respekten för honom.

Skrivet av miramis, 2006-01-29 12:07

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.